3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice

Datum levering garanderen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Negatief! Bestelling niet ontvangen! Fout afleveringsadres! En nu? Alles is betaalt! Graag reactie! Grtjs Rika 3 STPDH9185911

Pluspunten

Zeer vriendelijk en prijs zeer sterk

Betalingsmogelijkheden en bevestigingen

Pluspunten

Goede en vlugge feedback bij vragen. Snelle levering. Ze maken waar wat ze beloven op de website.

Pluspunten

Heel tevreden, dag na bestellen al in huis. Dat noem ik snelle service. ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzicht van de producten, ook bij de meeste producten een goede uitleg van wat het product inhoudt. Zeer scherpe prijzen.

Betere en meer communicatie over wanneer bestelling verzonden gaat worden als er een product niet op voorraad is, of de bestelling in 2 delen versturen als producten niet binnen 3 dagen op voorraad kunnen zijn.

Pluspunten

snelle levering - scherpe prijzen

Pluspunten

De levering is super vlot en de prijzen van de parfums zijn heel aantrekkelijk.

Bij bestelling van de parfum kreeg ik een scherm met een kortingsbon van 10 euro.Ik had mijn visa niet bij ,Ik kon blijkbaar ook de kaart niet selecteren waarmee ik betaalde ,en ik ben de bon kwijt omdat ik niet nadien verder kon.Dit is echt jammer,want had graag nog een parfum besteld met mijn kortingsbon

Pluspunten

Goede, correcte service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede dienst na verkoop. Er was 1 ontbrekend product in ons pakketje, maar dit werd snel nageleverd na een mail. Top dus! Zeer tevreden.

Het gamma Dior bieden jullie niet aan. Zeer spijtig!

Pluspunten

Zeer tevreden over de vlugge levering en de extra staaltjes

Pluspunten

Zeer vlotte levering

Pluspunten

Vlotte bestelling, vlotte levering en goede prijs

Pluspunten

Veel keuze,super snelle levering en zeer zeer gunstige prijzen

Nog gzen gevonden

Pluspunten

Zeer vlugge verzending zeer goede verpakking gemakkelijk om te bestellen,

toen ik het bestelde was het in voorraad en toen ik betaald had ineens niet meer. 2 dagen later dan weer wel...Uiteindelijk toch nog snel maar was niet leuk want wilde het in het weekend cadeau doen?

Pluspunten

alles tip top in orde

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

correcte afhandeling van bestelling

Pluspunten

Snel en correcte levering! Kan niet beter!!!

Pluspunten

Snelle levering, goeie communicatie !

Meer staaltjes! Zeker als je een parfum van +90 euro koopt..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Dit is de eerste en laatste keer dat ik iets bestel bij jullie. Toen ik een flesje parfum van 65 ml bestelde voor een superprijs van €56,78 kreeg ik een flesje van maar 40ml opgestuurd. We hebben al 3 keer gebeld naar jullie voor een oplossing. De oplossing was het product retourneren en het juiste flesje zou naar me opgestuurd worden. Nu wachten we al 4 dagen op een goedkeuring voor retour terwijl jullie aan de telefoon zeiden dat het dezelfde dag nog in orde zou komen. Nog steeds geen goedkeuring! We hebben wel nog maar 9 dagen de tijd om het product te retourneren!!! Wij zijn heel erg ontevreden en zullen dit zeker verder vertellen!

Pluspunten

Ruime keuze en leuke site.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven