Pluspunten

Alles is OK

???????

Pluspunten

Snelle levering zal dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen ,

Vind alles inorde

Pluspunten

zeer snelle levering, niets op aan te merken.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, mijn bestelling was er zelfs een dag sneller dan wat op de site aangeduid stond.

Pluspunten

Het parfum dat ik bestelde werd netjes en snel geleverd (ik bestelde op zondag en kreeg het pakketje op dinsdag). Op de pakbon stond echter vermeld dat er twee stalen ingepakt waren, maar die zaten er niet bij. Na een mailtje werd me heel vriendelijk gezegd dat ze de staaltjes zouden nasturen. Tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levering, alhoewel dat voor mij persoonlijk geen belangrijk criterium is

Pluspunten

Snelle Eddy's, supersnelle levering

Pluspunten

correct en goed afgeleverd , om 10h30 besteld en de dag er na om 12h15 was het al geleverd. In de toekomst zal ik nog bijbestellen, zeker weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, zeer ruime keuze uit ecxklusieve merken, alles goed verpakt, snelle levering en op afgesproken tijd

Vraag: als een product niet meer leverbaar is word dat bedrag dan terug gestort? Persoonlijk vond ik het verrassingscadeau nogal sumier, 2 extra staaltjes met een strikje rond daar doe ik niet meer de moeite om aan een bedrag van 150€ te komen. Had nu voor toch 180€

Pluspunten

produkt geleverd zoals besteld en levering vlot en goed;

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service, correcte levering !

De levering naar België liep 2 dagen vertraging op door uitstel van leveringsdatum door Post NL

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

mijn naam op de verzending zetten zo dat ik geen problemen heb bij het afhalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gebruiksvriendelijk en vooral een uitstekende hulp van uw klantendienst: professioneel en... zeer geduldig

Er was een probleem om mijn postcode in te vullen via de website. Pas na tussenkomst van uw klantendienst lukte dat.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, duidelijke info en goede klantenservice!

Als gratis promopakketje dat zou meegeleverd worden bij aankoop van 2 lancôme produkten niet meer voorradig was, werd hier geen enkele melding van gemaakt. Toen dit niet bij in mijn levering zat heb ik hiervoor contact opgenomen en dan werd mij meegedeeld dat ze op waren. Hoewel deze actie nog steeds online stond.

Pluspunten

snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ben nog steeds aan het wachten op mij bestelling

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven