Pluspunten

snelle levering aan huis - prijs is correct - ik maak graag gebruik van hun voordelige aanbiedingen

zoekfunctie zou meer resultaten van de eerste keer mogen geven soms kan ik een product dat ik voordien had gevonden, toch niet meer makkelijk terugvinden de proefjes vind ik maar niks

Pluspunten

Super snel,super goed!

Pluspunten

Super vlugge levering , op een zaterdag toegekomen, had het maar pas maandaag verwacht.

Pluspunten

Alles, van bestelling tot levering, gewoon SUPER !!!!

Pluspunten

zeer correcte en snelle levering, prima service

Pluspunten

Ruime keuze, eerlijke prijs, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, ruim aanbod van producten. Goeie service!

Pluspunten

snelle en probleemloze levering, prima geholpen via de helpdesk toen een betalingsprobleem zich voordeed.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering; goede prijzen

de drie tegoed bonnen zijn allen bestemd voor Nederland; dus niet te gebruiken wanneer je in Belgie woont. Dus dat was teleurstellend, zeker wanneer je al wat tijd hebt gespendeerd op de website van de tegoed bon en er bij bestelling achterkomt dat de promotiecode niet werkt voor Belgie. Er werd online een "cadeau" beloofd, maar dat kon ik niet bespeuren; of waren dat de tegoedbonnen? Een product is niet geleverd maar er wordt ook niet gemeld wanneer dit dan wel nog komt.

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden , het is aangenaam winkelen . de keuze is uitgebreid en de leveringen snel en correct.

de gratis staaltje iets gevarieerder

Pluspunten

10 op 10 Ik heb de prijs vergeleken met prijs in parfumerie en de Parfumswinkel is echt goedkoper. Werd de volgende dag al geleverd.

Pluspunten

Snelle levering groot aanbod goede prijs

Pluspunten

goede service, snelle levering !

Pluspunten

Snel en correct.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Product nog niet ontvangen

Pluspunten

Zeer stipt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling. Prijs

Info omtrent levering was niet ter beschikking. Gelukkig was ik toevallig thuis. Geen idee wat er bij afwezigheid zou gebeuren of waar het pakje zou afgeleverd worden.

Pluspunten

de levering was zoals vermeld er na 1 dag met ook nog een paar aangename staaltjes en bonnen

Pluspunten

duidelijke website klare uitleg over de producten snelle levering

Pluspunten

Klant vriendelijk correcte levering Het doet goed te weten dat je op zo een snelle manier kunt bediend worden

Pluspunten

Supersnel geleverd.

Geen opmerking.

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site. Goede prijzen. Snelle verzending. Een ongelooflijk vriendelijke en behulpzame klantenservice toen ik mijn bestelling nog wilde veranderen

Pluspunten

Supersnelle levering.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven