Goede prijs en snelle levering

Mijn ervaring.

Alles zonder probleem, goed communicatie, goede kwaliteit.

Pakket leeg ontvangen

na meer dan een week pakket eindelijk ontvangen LEEG. diefstal dus bij DHL. geen parfum in de zending.

Product prima,maar…..

verzendkosten ??? Bij het opstellen GRATIS ! E-mailadres aanpassen aub

Heel tevreden

Heel content.perfecte levering

voordelige prijzen en snelle levering

voordelige prijzen en snelle levering

Bestelling

Snel besteld en snel geleverd + korting die men nergens krijgt.

Altijd fijn in orde

Zeer snelle levering

Al verschillende keren bij jullie besteld. En telkens na één a twee dagen bestelling thuis aan gekregen. Producten zijn ook zoals ze horen te zijn.

Betrouwbare en snelle bezorging

Betrouwbare en snelle bezorging

Super tevreden

Mijn eerste levering kwam niet aan.. Geld werd na een onderzoek onmiddellijk terug betaald.. Dan opnieuw besteld en binnen enkele dagen was het dit keer wél geleverd. Top service! Dankjewel!

Alles in orde

Bestelling snel binnen gekregen met enkele staaltjes. De prijs incl korting viel goed mee dus geen klachten van mij Mercikes !

Snelle levering , goed verpakt , uitstekende kwaliteit

C'est vraiment désolant

J'ai été livré 3 mois après ma commande. Mettez un peu de sérieux dans ce que vous faîtes.

• Nous recommanderiez-vous? Non

TOP!

Vlugge levering, heel voordelig

Verrassend

Wat was ik verrast met zo'n heerlijk ruikende bestelling en zo vlug

Zeer vlotte afhandeling.

Bestellen bij Parfumwinkel verloopt zeer vlot. De procedure om online te bestellen is eenvoudig te volgen. Het product wordt geleverd binnen de afgesproken leveringstermijn. De prijzen zijn zeer gunstig.

Blij dat ik knowing heb gevonden

Slecht

Te laat ontvangen

Uitstekende service en beste prijzen

Uitstekende service en beste prijzen

Nergens goedkoper dan bij parfumswinkel.be

Heb al op verschillende sites parfum gekocht maar nog nergens goedkoper alsbij parfumswinkel.be. Dus nu hoef ik niet meer te zoeken... heb voortaan maar 1 adres.

Top verzorgd en prijzen die ..

Verzorgde levering en prijzen die heel top zijn.

TOP

Lekkere geur, heel snelle levering TOP site 10/10

Bestel regelmatig bij parfumswinkel en ben hier zeer tevreden over... Snelle en goede service .

Geen opmerkingen

Goede prijs, snelle & correcte levering. Niks op aan te merken.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.