Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews prijzen snelle levering en scherpe prijzen. Enkele klanten melden problemen met terugbetalingen of beschadigde verpakking. Over het algemeen wordt de winkel als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ervaren, hoewel er af en toe vertragingen zijn. Consumenten geven aan opnieuw te willen bestellen.
Snel en goedkoop!
10 June 2025
eric botte
MECHELEN
Scherpe prijzen, uitstekende service, snelle levering
3 June 2025
Vicky Vastesaeger
GERAARDSBERGEN
Snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering.
27 May 2025
Roger
Geel Belgie
Ik vond het product dat ik graag wou bestellen. Het werd ook vlug verzonden. Het product was prima. Het beloofde staaltje heb ik niet gevonden. Jammer. Misschien vond ik dit wel een heel goede geur.
15 May 2025
Vera
Wondelgem
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Eveneens snelle levering.
14 May 2025
Danny
Mechelen
Goede communicatie, bik de bestelling stond... plus gratis sample, maar dat zat er jammer genoeg niet bij.
7 May 2025
Deborah
Vosselaar
voor herhaling vatbaar
6 May 2025
Sieny vd kammen Van der Kammen
Kerkdriel
Spijtig dat de samples er niet bij zaten.
1 May 2025
Anita
Lille
De bestelling was heel snel bij mij,mooi verpakt! Ik ben heel blij. Dankjewel
30 April 2025
Maja
Dendermonde
Waar blijft mijn levering?
24 April 2025
Wilhelm
Brenninkmeijer
Top service. Super veel keuze en merken. Interesante prijzen en promo. Bedankt
8 April 2025
Pascale
SPORS
Ik zag hier flacons Acqua di Gio met een fikse korting, dus dacht: leuk, mijn favoriete geur, die ik al meer dan twintig jaar draag. Wat ik kreeg was volgens mij echter ****, de geur blijft niet lang hangen, is na een uurtje weg. Het flacon ziet er ook niet hetzelfde uit als alle vorige, dus ik vermoed dat dit **** is.
8 April 2025
Geert
Evere
Snelle service en perfecte levering.
6 April 2025
Sonja
België
Suuper tevreden.Snelle levering en blij dat ik bij jullie mijn parfum en bodycrème nog kon vinden.Het was de eerste keer dat ik bestelde bij jullie maar zeker niet de laatste keer.
5 April 2025
Tamara
Oostnieuwkerke
Mooi aanbod , goede prijzen .
4 April 2025
Cathy
Edegem
De parfumwinkel is aan te bevelen omwille van zijn correcte prijs en spoedige levering
1 April 2025
Michel
Hasselt
De levering daarentegen: datum levering verkregen van DPD...om wat later 'bijgewerkt' te worden door firma Bpost. Zou op mijn thuisadres afgeleverd worden op ma 24/03. Géén levering op die dag... Toevallig daags erna op hun website gaan kijken (in de loop van de namiddag): lag mijn zending blijkbaar 'ter beschikking' in een nabijgelegen afhaalpunt. Geen mail of andere verwittiging vanwege Bpost mogen ontvangen... Raar verhaal!... Eventueel toch even checken of de aangeboden 'service' van Bpost wel zo goed is als zij beweren! Besluit: eind goed, al goed.
28 March 2025
Toffe kortingen
26 March 2025
Nelly
Kessel-Lo
Vorig jaar kocht ik dezelfde parfum. Snel geleverd en nog leuk meegenomen een kortingdbon van 5 €. Zodoende was de parfum dit jaar goedkoper. Yop
21 March 2025
Luc Sanctobin
Kortrijk
ik heb een bestelling geplaatst op 12/03/2025 : Azzaro pour homme E.D.T 63,96€. Bestelling werd betaald met Visakaart (best.800439199). Op 13/03/2025 werd door DHL het pakket geleverd in de brievenbus : niet in mijn brievenbus want deze was leeg. Navraag bij de buren leverde niets op. Onze bewaking****era leverde ook geen beelden op van een koerier aan onze bus. Mijn vragen aan zowel DHL en Parfumwinkel bleven zonder enige reaktie wat ik niet o.k vind ! Ik heb wel 63,96 € betaald en blijf met lege handen achter ! Komt er nu een antwoord van jullie ?
21 March 2025
NADINE
Deinze - Oost Vlaanderen
Altijd de beste prijs tegenover bekende winkels, en ook stipt met de levering en ik woon in belgie
18 March 2025
Martin Degryse
Roeselare
Een groot gamma aan producten, vooral ook Clinique, gezien ik allergisch ben voor andere producten met parfum! Betere prijs dan in de gewone parfumeries!
7 March 2025
Sonia