perfect geleverd

geen commentaar

Snelle levering Goed verpakt en mooie staaltjes

Perfect snelle service genoeg keuze en correct geleverd zeer tevreden

Ik zal zeer terug een bestelling plaatsen als ik iets nodig heb ben zeer tevreden!

Zeer goed!

Alles zeer vlot verlopen, zowel de levering als de betaling. Na vergelijking met andere sites (voor bepaalde producten) ook goedkoper dan andere webwinkels.

Vlot, vriendelijk en top producten

Toen bleek dat ik een prijs had gewonnen omdat ik een review nagelaten had, kon mijn geluk niet op. Exact op het moment dat ik graag designer make up wou kopen. Toen bleek dat er YSL in het gamma zat, was ik helemaal blij. Top producten, top service, vlot en juist. Mij zie je zeker terug!

Waarom nog kopen in duty free??

Raar maar waar. Ik had al geruchten gehoord over het feit dat je online goedkoper merk parfums kon kopen dan in de duty free shops op luchthaven(s). Omdat ik het moeilijk kon geloven heb ik toch maar eens gewaagd om te kijken en vergelijken en zag dat mijn favoriete parfum, alsook body cream ervan voordelig te verkrijgen was op deze site. De body veil is trouwens heel moeilijk te vinden en voor mij belangrijker dan de au de parfum/toilette. Ik kreeg het pakje zoals beloofd op de website heel snel en goed geleverd en het bevatte inderdaad het 'echte' merkproduct. Duty free lijkt plots een stuk minder aantrekkelijk.

Super prijs voor top product

Het hoogwaardig parfum is aan de beste prijs geleverd.

Correcte en betrouwbare webshop

Ben heel tevreden over de producten en de service van Parfumswinkel.be Zeker een aanrader.

Gewoon helemaal goed

Heb after shave besteld voor mijn man. Bij bestelling staat dat je 1 testertje krijgt en dat is al vreselijk leuk! Het pakje kwam snel en was degelijk ingepakt (handig als je een glazen flesje besteld) en bij openmaken zaten er twee testertjes 1, voor een dame. Nog leuker. Mijn man zijn aftershave en ik de cadeautjes! Parfumswinkel is niet duur en het pakje kwam snel en perfect verzorgd aan. Gewoon een dikke 10 dus.

Bestelling onderweg

Mijn bestelling is na 2 weken nog altijd niet aangekomen.

Zeer tevreden!

Zeer snelle levering en prima prijs qualteits verhouding. Hier ga ik zeker nog vaker bestellen.

Uiterst tevreden

Werd goed opgevolgd en stipt

Vertraging bij levering PERFECT opgelost

Probleem perfect opgelost

sneller en op tijd leveren

Beste van allemaal

De geboden service is in één woord te noemen: EXCELLENT

de gehanteerde slogan "vandaag bestelt, morgen in huis" wordt telkens volledig waargemaakt. Mijn dank daarvoor.

Prima geur, blijft heel lang ruiken.

gewoon goed

Snel geregeld en snel in huis.Perfect.

Geen levering geen service

N’a 9 dagen besteld geen levering. Zou fout zijn van DHL maar laten je pas na 1 week formulier invullen. Maar intussen nog geen reactie of iets ontvangen Bestel hier nooit meer. Niet aan te raden!

Niet zoals andere parfum sites

Ruim 1 week wachten. Dus lange levertijd. T.o.v. Andere sites die leveren op 1 à 2 dagen max. Factuur zonder vermelding van de BTW. Ik wist niet dat dit kon of mag in België. Wat als ik met mijn flesje parfum naar het buitenland trek. Dan kan ik niet eens aantonen dat ik BTW heb betaald. Heb hier voor een mail gestuurd waarop ik tot op heden geen antwoord kreeg. Mijn volgende aankoop zal dan waarschijnlijk niet bij jullie zijn.

Allés prima verlopen

Vlotte levering, alles netjes en veilig verpakt. Supermooie prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit van de geleverde diensten.

Goede ervaring, correct en interessante prijzen! Snelle levering

Vlot gewenst product geleverd aan scherpe prijs.

Het was de eerste keer dat ik via dit kanaal bestelde. Vlot geleverd, na 24 u, en interessante prijs

zeer goed

een artikel kon niet geleverd worden , in een aanneembare tijd , het bedrag werd dan ook zonder probleem terug betaald , dit is toch een zeer goede service ,proficiat

Snelle en correcte levering

Het product voldeed aan alle verwachtingen. Zeer tevreden.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven