Gewoonweg perfect !

Ben er altijd zeker van dat het GEEN fake parfum is , maar de “echte “ 100% tevreden

Goede prijs kwaliteit

Alleen verzending heeft langer geduurd als aangegeven

Exellent

Uitstekende service en zeer ruime keuze tegen zeer aantrekkelijke/competitieve prijs

Nog altijd niets gehad

Nog altijd niets aangekomen

zoals het hoort prima in orde

alles goed verlopen

Perfecte service

Meteen geleverd, zoals het hoort, zeer correct!

Correcte Levering

Altijd aan een interessante prijs

Vlug verzonden en product in prima staat

TOP

Mijn bestelling liep zeer vlot ook gemakkelijk dat je achteraf kan betalen. Het parfum was in orde +een gratis staaltje!

aanbevelenswaardig

Bevestiging ontvangst bestelling ...doch mocht in bijlage generlei factuur noch opgave te betalen bedrag middels bepaalde financiële instelling ontvangen . Graag enig gevolg ? Mvg Maurice VERCAUTEREN klantnr 923913

Super super slechte service helaas???

Als ik kon had ik zelf geen ster gegeven, ik heb iemand van de medewerker gecontacteerd maar zonder antwoord op mijn vraag helaas. Er staat op de website dat de bestelling voor 17h besteld zelfde dag geleverd bulshit ik dacht dat dit klopte maar helaas niet ik had een cadeau gekocht en ik heb helaas niets kunnen geven!!! Ik heb mijn bestelling pas na 4 dagen ontvangen en niet met dhl maar met Bpost. Geen aanrader de webshop.

Aanbevolen

Goede prijszetting. Spoedige levering.

Heel tevreden

Dag 1 : besteld Dag 2 : geleverd Schitterend!!!!!

Topservice

Zeer snelle levering en vlotte communicatie. Zeer prijsvriendelijk en leuk om nog extra staaltjes bij te krijgen van 15 ml zeker een aanrader

Goed prijs Snelle levering

Vlugge levering, geen nep

volledig tevreden

gemakkelijk bestellen en snelle levering

Fijne verzorging voor moeilijk product

Goede levering en juist product

parfait!

Envoie d'un colis de qualité en temps et en heure

zeer tevreden !!!

zeer goeie service , kan niet beter dat mag gezegd worden !

Alles perfect volgens de afspraken verlopen!

In orde!

Éérste aankoop verliep op willetjes

goede producten en snelle levering

goede producten en snelle levering

Scherpe prijs, vlotte service

Top! Geen opmerkingen.

Snelle levering naar België veel goedkoper

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven