Heel goede promo's

De promo's zijn heel goed het maakt een echt verschil en je wordt goed op de hoogte gehouden als de leveringstermijn later is dan voorspeld.

Okidoki

Perfecte service.

Dank u voor een goede service en de reuk is net mijn ding dank u

Prima product, prima prijs, prima levering!

Prima product, prima prijs, prima levering!

Super en snelle service

Goeie ervaring en super snelle levering!!

uitstekend

snelle levering en betrouwbare site.

Snelle levering. Professioneel afgehandeld

Top top

Goede prijs..super snel geleverd

Terugsturen lukt niet

Ik heb direct retour aangevraagd omdat verkeerd besteld maar na meer dan een week nog geen terugstuurtlabel ontvangen ?? Is ook niet duidelijk wat bedoeld wordt met geopend: mijn vrouw heeft de verpakking geopend om te ruiken of zelfde geur als champagne en ontdekte toen verschil ivresse en yvresse. Verder niet gebruikt en terug verpakt en nu maar wachten...

Niks op aan te merken

De goedkoopste en de snelste dus de beste!

Mooie producten goede kvaliteit netjes geleverd

Heel goed ervaring in mijn aankoop.

Super tevreden met de product en de snel leveren.

Wat Parfumswinkel.be belooft, dat doen ze ook!

Mooie website en wat er staat is waar, mooie eerlijke prijzen. Mijn bestelling werd snel geleverd. Perfect verpakt en onbeschadigd en dat was fijn, want het was voor een verjaardag. Gratis staaltjes, zoals beloofd. En op een dag wordt je een vaste klant. 10/10

Vlot besteld en snel geleverd!

Zeer fijne ervaring bij parfumswinkel. Gratis levering al vanaf 25 euro en mijn bestelling werd snel en degelijk beschermd geleverd. Een aanrader!

Item was not delivered

I ordered 3 items from this shop and only 2 was delivered,and dont answer on email also.

Eerste bestelling , meten oké

Oké , perfecte levering

Super online winkel

Heel snel geleverd en telkens staaltjes bij vindt ik super tof goede prijs kwaliteit!

Super snelle levering!

Uitstekend!!!

Mooie prijzen en uitstekende service!!! Om 17u besteld en de dag erna in de voormiddag al geleverd.

super

mooie aanbieding

Snel geleverd en goed beschermd ingepakt !

Service impeccable et livraison très rapide

Service impeccable et livraison très rapide

Positief

Bestelling zoals afgesproken, netjes verpakt en op tijd.

Betere prijzen dan Ici Paris, vlotte service en afhandeling

prima service

perfecte vlugge levering9

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.