In 2 dagen geleverd ✅ Goede verpakking ✅ Product in goede staat ✅

Een dag te laat

Ik had besteld dinsdag om 15.00uur. Indien voor 17.00 zou het s’anderendaags geleverd worden. Bestelling werd geleverd op donderdag . Volgens afspraak 1 dag te laat. Voor de rest prima!

Zeer snelle levering en prijzen zijn super!

Goede beschrijving van de producten en enorm snelle levering! Korting die werd aangegeven bleef tijdens het bestelproces ook mooi behouden.

Alles okr

Het was in orde

Levering

Correcte en snelle levering !!

Vreselijk

Ik zou niemand aanraden hier te bestellen. Buiten een paar goede reviews beginnen er ook heel veel slechte bij te komen waaronder die van mij. En terecht! Een bestelling gedaan op 6 Jan. 2 weken later nog steeds niets. Zelf contact opgenomen om dan te horen dat het artikel niet voorradig is. Ander artikel dan gezocht en wederom wachten. Zelfde verhaal maar deze keer heb ik maar een week gewacht. Was weer niet voorradig. Heb dan maar mijn geld terug gevraagd maar volgens mij is dit ook niet voorradig. We zijn 29 Jan en heb geen geld of product gezien. Dit is een schande!!

Fout product geleverd

Ik heb een product van clarins men besteld. Super moister balm comfort. Echter is er een zonne crème geleverd.

Vlotte en correcte levering

Wat nog moeilijk te vinden was hadden jullie nog voor een zacht prijsje, correcte en vlugge levering, met de staaltjes erbij zo hoort het, gewoon perfect

Ben zeer tevreden

Ben een tevreden klant. Snelle levering . Prima

TOP

TOP dienst. TOP website. TOP snel levering. Ik ben super blij, een groot dank aan www.parfumswinkel.be

Top afhandeling!

Snelle verwerking & snel geleverd!

Lage prijs, heel correcte afhandeling, snelle levering

Perfectie

De parfum was super snel bij ons met allemaal staaltjes en een gratis bodylotion!!! Super leuk

Zeer professioneel

Bestelde parfum werd eerst niet geregeld door probleem met jullie leverancier. Jullie reageerden steeds zeer vlug op mijn Whatsappje en stelden een oplossing voor. Ik deed geen andere bestelling omdat jullie vertrouwde dat ik mijn parfum zou krijgen wat uiteindelijk ook zo verlopen is. Ik vind jullie dus zeer betrouwbaar, hulpvaardig en professioneel!

Goed en betrouwbaar!

Alles verliep volgens de planning.

Correct

Voor het eerst besteld ,alles zoals gewenst,keurig in orde en geleverd zoals beloofd . Dank je wel .

Top!!! Aanrader!

Leuk assortiment, mooie prijzen! Super snelle service! Aanrader!

Een toffe beleving

De producten die ik aankoop zyn steeds van goede kwaliteit, correct wat betreft levering Goede webshop Doe zo verder zou ik zeggen

verwonderd

Al verschillende jaren gebruik ik flowerbomb, het parfum van Victor & Rolf. Voor ik bij de site van parfumwinkel kwam vond ik dat een duur parfum ( 125 euro voor 100 ml ) Ik koop dit parfum nu bij parfumwinkel tijdens actie's en betaal 88 euro, wat een wezenlijk verschil is.

Eerste keer en mischien de laatste

Ik heb altijd mijn besteling nie gekregen.

TOP

Zeer snelle levering! Alles in orde!

Werd verwittigd dat de levering vertraging had. Kon dan ook uit verschillende acties kiezen. Ik bestel regelmatig online, en jullie zijn bij de weinigen die dat doen. Bedankt daarvoor. Ondertussen heb ik mijn pakje goed ontvangen.

Super snel geleverd

Levering van bpost altijd ok snel en zeer vriendelijke

goede ervaring

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.