Niets op aan te merken!

Snelle verzending, goedkoopste prijs in vergelijking met andere online winkels. Leek me eerst wat te goed om waar te zijn, maar is toch helemaal meegevallen

Snel, betrouwbaar en goedkoop,

Fijne ervaring!

Snelle service hoge kortingen die men nergens anders vindt

Snel geleverd!

Parfum werd snel geleverd en werd verkocht aan de beste prijs!

Correct en snel

Duidelijke omschrijvingen, en snelle afhandeling

Goeie producten, vlot geleverd!

De bodycrème en Eau de Toilette van Rituals gekocht type Eau Pure. Héél moeilijk nog te vinden, onbegrijpelijk eigenlijk want het geurt zo lekker. Misschien spijtig dat de gratis staaltjes die beloofd worden wel héél karig uitviel volgens het totale bedrag waarvoor ik aankocht! (Slechts ééntje …)

top!Goed geholpen met mail en dan heel vlugge bediening in goede staat!

Ik ben een tevreden klant,vlot bediend en goed geholpen via klantendienst!Een opsteker uit Belgie....dank u

IK had bij de laatste bestelling een probleempje. Een mailtje en alles was onmiddellijk op gelost. Dat is service.

Alles ok

Correcte levering aan scherpe prijs

Prettige kennismaking

Eerste bestelling, goede prijs en zeer vlugge levering! Er zullen nog bestellingen volgen!

Amazing

Super mooie prijs en super snelle verzending

Absolut tevreden van de levering en de producten

Zeer vlug gediendt, ik zal zeker uw site aan mijn vrienden laten kennen

Geen echte parfum teleugesteld

Ik heb die parfum al een paar keer gekocht en ruik zeer lang ,nu bij jullie besteld en ik reuk hem zelf niet ,denk waarschijnlijk namaak

Prijs en kwaliteit en heel vlugge levering

Ik ben vanaf het begin tevreden over Parfumswinkel. Ze vermelden ook wanneer een product niet voorradig is en hoeveel wachttijd er is, vele sites doen dat wanneer je al besteld hebt. Ik ben heel tevreden over het aanbod en de prijzen. Doe zo verder. Voor het heel het team een Geweldig 2022, mijn allerbeste wensen.

Top product

Besteld en 2dagen later geleverd .. Track en trace.. hoe gemakkelijk kan het nog

Tevreden na de 1ste bestelling

Heb voor de eerste maal bij Parfumswinkel.be besteld, gezien het gewenste artikel bij andere onlinewinkels niet beschikbaar was, verloop bestelling/levering = uitstekend !

Uitstekende,snelle bezorging!!!

Een grote keuze, aan goede prijzen. En ook nog eens snel leverbaar!

2 sterren

Ik kreeg nog niet mijn pakket :( van 18 december

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service, product aan goeie prijs.

Niets dan positief.

Heel goede prijs voor uitstekende produkten. Bij vragen vriendelijke antwoorden en goede oplossing bij bvb.later leveren. Aanrader.

Toppie

Ruim aanbod en naverkoopdienst ok. En flexibel bij retour.

Correct

Had dezelfde parfum gekocht in Frankrijk en was 9 euro duurder Gedaan met naar parfumerie tegaan Blij u te leren kennen en moet mijn huis nog niet uit dank je wel

Super snel levering

En product in perfect staan

Perfecte service en de goedkoopste.

Koop alle beauty producten hier.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven