Perfecte service en de goedkoopste.

Koop alle beauty producten hier.

super

zeer tevreden over de snelle service

top

vlotte en corecte levering !!!

je ne suis pas contente

lors de ma commande 800380639 il manquait l'article biotherm eau pure deodorant roll et la boîte était légèrement ouverte. J'ai pensé que c'était à cause du transport. J'ai téléphoné à vos services qui m'ont dit qu'ils allaient faire une enquête et m'envoyer l'article manquant. Je n'ai plus eu de nouvelles ! miriam montorro rode beukendreef 14 1930 nossegem belgique

Ruime keuze aan mooie prijzen

Aanbod en prijzen zijn mooi Banktransactie duurde lang ,en de verzending nog langer ..

Heel vlot en een goede prijs !

Top in allés;verzending,reductie prijs

Beste in prijs kwaliteit in allé groote merken !

AANRADER

Makkelijk kiezen en betalen. Heel snel geleverd en perfecte verpakking

Zeer goede en snelle service

Producten werden zeer snel op een goede manier afgeleverd

Gekregen wat ik besteld heb

Super, snelle levering en topprijzen

Scherpe prijzen en super snelle levering! Ik bestel hier zeker opnieuw!

Bestelling nog niet geleverd

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van clinique

Perfecte service.

Voor herhaling te gebruiken. Weet een nieuwe klant erbij.

PRIMA

alles is op een correcte en vlugge manier geleverd

Super goede service, klantendienst ook vriendelijk!

Beste prijs en snel geleverd

Betere prijs dan elders en zelfs met een extraatje. Dank zij samenwerking met BPost ook super snel geleverd

Verkeerde mascara geleverd

Ik had de mascara hypnose besteld maar heb de monsieur big geleverd gekregen. Ik kon deze niet meer terugsturen aangezien ik de verpakking al had geopend. Jammer

Zeer snelle levering van de geweldige parfum tegen een scherpe prijs. De communicatie, meer dan goed. Zeker aan te bevelen.

Alles naar wens

Topservice en snelle levering!

Parfum besteld en dag nadien al geleverd. Topservice! Zeker voor herhaling vatbaar.

Topper

Vlugge levering en zeer voordelige prijzen en ruime keuze.

Alles volgens verwachtingen

mooi

fijne geur voor mannen

Vlot besteld, scherpe prijs

Ruim aanbod, scherpe prijzen en tijdige levering. Top!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven