Late levering

6 dagen geleden iets besteld, nog niets ontvangen maar ook niets gehoord ivm de vraag over de stand van mijn levering

Heel te vrede, super snel geleverd

Ik ben heel te vrede van het parfum en de service.

Zeer vlugge levering super koop en zeker een aanrader plus nog een geschenkje gekregen.

TOP

1 van de 2 artikelen die ik bestelde was niet voorradig, dit werd per direct gemeld en ook wanneer beide producten dan zouden geleverd worden, zeer tevreden Topservice!!!

Prijs kwaliteit top en snelle levering

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over mijn bestelling en de levering was snel en correct.Gratis staaltjes bij de levering..

Levering

Ben nog steeds aan het wachten op levering

Zeer vlugge verzending...TOP

Lekkere geur

Vlugge en correcte levering. Aangename en frisse geur

Tot nu toe zeer goede ervaring.

Vlotte levering; gunstige prijzen! Mooi gamma aan producten. Men hoeft zich niet meer te verplaatsen naar een parfumerie. Makkelijk te bestellen en te betalen.

Snelle levering. Behulpzame klantendienst. Staan altijd voor je klaar. Goede prijzen.

Dubbel gevoel

Kreeg heel snel mijn bestelling maar jammer genoeg zat de verkeerde parfum in de doos. Retour gestuurd na prettig contact via de app. Toen duurde het langer voordat ik de goede parfum kreeg. Jammer zat er een stom proefje bij. Je zou verwachten na zo’n misser dat ze daar wat meer aandacht aan zouden geven.

Zowel van de prijs als van de levering zeer tevreden

Niets op aan te merken,alles zoals gewenst

een heel positieve ontdekking

bestelling geplaatst - fijne prijzen en een supersnelle levering. zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier iets bestel

Gemakkelijk, en vlotte bediening gekregen.

Alles verliep vlot

Super perfecte levering

Zal zeker nog bij jullie bestellen

produkt was ok maar transport niet

doos is half gescheurd bij mij aangekomen. ik dacht eerst dat het produkt er niet meer inzat. Flesje niet ingepakt. Een wonder dat het glas niet gebroken is. Inpakking moet beter. Produkt op zich was ok

dik ok

dik ok

Niets op aan te merken, vlotte verwerking, snel aan huis bezorgd.

Jammer dat er geen enkel proefje bij was!

Bij het bestellen stond er dat ik een geschenkje zou ontvangen bij de parfum die ik ging kopen, maar bij het ontvangen zag ik dat er iets was misgegaan en het geschenkje er dus niet bij zat. Na contact met de klantenservice heb ik alsnog mijn geschenkje zonder probleem ontvangen. Top! eerlijke en goede service!

Vlotte service!

Makkelijke en duidelijke website Vlotte afhandeling Snelle levering Gratis staaltjes

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven