Altijd een aangename verrassing

Wat ik er ook bestel, het is altijd weer een aangename verrassing bij parfumswinkel.

alles is zeer goed verlopen

goed verpakt,

Vlugge en zeer goede levering !

Een aanrader voor iedereen om bij jullie te bestellen, doe ik zeker nog !

Er werd een gratis reisstaal beloofd bij aankoop van 50 euro maar dit was niet zo

Doen wat ze beloven

Op internet gezocht naar een bepaalde parfum en deze gevonden bij parfumswinkel. Dit werd voor de laagste prijs aangeboden en kreeg er nog wat staaltjes bij. Mooi op tijd zoals ze hadden beloofd. Dus zeker een aanrader.

Alles in orde

Heel snel

Ben heel tevreden top service.Heel snel en orgineel parfums...Heb ook aan mijn vriendin aangeraden en zij heeft ook besteld...Raad iedereen aan...

Vlot en correct geleverd

Levering gebeurt binnen de 24 uur, origineel product en parfum was van uitstekende kwaliteit en met zorg verpakt, niks op aan te merken

perfect

snelle en perfect geleverd en mooie prijzen

Snelle service aan de beste prijs

Elke ervaring met deze webwinkel is positief. Goede website, scherpe prijzen en snelle levering.

Supergoed

Hele vriendelijk mensen goede service en super kwaliteit.

Topservice! een echte aanrader.

Zeer snelle levering, goede prijzen, goede verpakking op maat.

Supersnel geleverd!

Een van mijn favoriete geurtjes van vroeger teruggevonden en nog in promotie ook! Direct besteld en de volgende dag al in huis. Ben er heel blij mee!

Meest geweldige betrouwbare parfumwinkel

Ze waren supersnel, AfterPay was een optie. Het pakje was et direct en was geleverd zoals beschreven. De klantendienst is ook heel reactief. Een vaste aanrader voor iedereen!

snel geleverd en beter prijzen dan erges anders

snel geleverd en beter prijzen dan erges anders

Top en snel

Zeer correct

Zeer snelle afhandeling en levering. Ga er zeker nog bij bestellen

Slecht

Artikel nog altijd niet ontvangen

Heel tevreden

Zoals verwacht . Enkel leveringstijd een beetje traag

Alles vlot verlopen en in de gestelde tijd. Een aanrader!!

Alles verloopt zeer vlot, vanaf de opzoeking van producten, de bestelling tot de levering.

Alles top. Verpakking en inhoud volledig in orde

Voor herhaling vatbaar

Niet zo positief

Parfum al lekkend aangekregen, Dit gemeld en verschillende foto's doorgestuurd. Beweren ze dat ik het heb laten vallen. Teleurstellend!

Top !!!

snelle en perfecte levering

fANTASTISCH

De bestelling is perfect verlopen het transport was goed te volgen en ook de betaling achteraf is prima ik ben al een keer de mist ingegaan nu niet meer nodig pakketje binnen dan gelijk betalen

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven