1e aankoop vlekkeloos verlopen.

Niet het volledige gamma van Clarins, gebruik normaal dagcreme met filter, nu zonder aangekocht.

vlotte levering

scherpe prijs, correct product, levertermijn mocht iets korter.

Professional

Professional

Juiste prijs en snelle levering

Goede verhouding prijs-kwaliteit en snelle levering

Heel tevreden over de afhandeling en levering van mijn bestelling aan een super scherpe prijs

Alles tot in de puntjes verzorgd

Van bestelling tot afhandeling en supersnelle levering , alles perfect verlopen

Goede communicatie en mooie verpakt

Goede communicatie, mooi verpakt

Snelle probleemloze levering

Men doet wat men belooft

Snelle en correcte levering :-)

Snelle en correcte levering :-)

Ruim aanbod, interessante promo’s en vlotte/nette levering. Sterk aan te bevelen!

Verder dan de volle vijf sterren en een Top als bevinding kan ik niet gaan denk ik. Alles is klaar en duidelijk op de site, een mooi en uitgebreid gamma aan haalbare prijzen en een perfecte levering. Bedankt en zeker tot ziens, Kristin uit België

Voordelig en snelle levering

Al een paar keer een bestelling gedaan dit tot volle tevredenheid

Snel geleverd en alles in orde

Alles pico bello verlopen

Geen opmerkingen, alles vlot verlopen zowel bestelling alsook de levering. Wij zijn een tevreden klant.

Snelle service en geweldige geurtje

Had mijn geurtje sneller dan verwacht binnen en dit is zeker je geld waard

zeer tevreden

Super snelle levering en tevreden over mijn aankoop .

Une bonne expérience

Service rapide et de bon produit très contente

Directe levering ,super ,goede prijs ,doe zoverderdanku

top service

zeer snel geleverd , in 1 dag

Correcte levering met een HEEL correcte na service mbt korting

correcte levering was vergeten mijn korting in mindering te brengen bij de bestelling en deze is teruggestort op de rekening, me happy

aan te bevelen

producten zeer goed qua prijs en zeer vlugge levering

Goede prijs kwaliteit

En snelle levering. Een aanrader !

Super snelle service

Mijn bestelling was binnen 4dagen thuis

bijzonder slecht. Bestel niet via deze website!

We bestelden een fond de teint bij parfumswinkel.be, maar we kregen een parfum toegestuurd. Na herhaaldelijk én via verschillende kanalen contact op te nemen, kregen we géén respons. De weken verstrijken... Nog steeds geen antwoord. Uiteindelijk namen we telefonisch contact op. Ook dat was een bijzonder negatieve ervaring: Ene 'Lisanne' is weinig bereid om tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat we alsnog het juiste product toegestuurd krijgen of er een passende compensatie aan verbonden werd. Ook weinig begripvol. Bestel niet via deze website!

Goede prijzen, snelle levering

alles vlot verlopen