Snelle levering, uitstekend verpakt met staal !

Snelle levering ,uitstekend verpakt ,stalen bijgevoegd!

Wat een geweldige ervaring was dit!! Ik heb het parfumflesje besteld en wou deze mooi verpakken. Zo heb ik er ook nog een persoonlijk kaartje laten bijdoen en de tekst hierop was HANDgeschreven!! Waar zie je dit nog? Dit was één van de leukste verrassingen en heeft mij ervan overtuigd dat ik vanaf nu al mijn parfumflesjes van deze website zal bestellen. Ook kreeg ik nog een soortgelijke variant van het bestelde parfum in een klein flesje als cadeau. Ik ben tevreden en kom zeker terug!

Goede levering

Goede levering. Er zat wel een staaltje bij van Daisy Marc Jacobs dat leeg was. Het karton was er maar er zat geen staaltje in. Gaf me wel een raar gevoel

Super tevreden!

Mijn lievelingsparfum vond ik op jullie site. Zeer snel geleverd & netjes verpakt! Super tevreden dus! Ik ga in de toekomst vaker bij jullie bestellen!

Goed opgelost

Probleem is goed opgelost

Zeer slechte service

Ik ben zeer zeer onvriendelijk behandeld door de klantenservice. Ik heb 1 week moeten wachten op mijn pakket. Terwijl er dag plus 1 wordt gegarandeerd. Na 5 dagen bel ik de klantenservice met de vraag waar mijn pakket blijft. Een zekere Sofie hoofd van de klantendienst heeft mij verteld waarom ik niet in de winkel de parfum moest kopen. En dan werd verder doorgeschakeld met een leidinggevende een zekere Rosalie. Met de belofte om mijn te bellen met een tegemoetkoming. Ze stuurde een mail want had niet het lef om te bellen. Klantenservice 0 op 0. Niet aanteraden. Hebben mijn week echt verpest. Ze kennen geen inlevingsvermogen enkel winst winst winst.

Geleverd product

Doosje van make-up was reeds geopend

Snel en correct

Snelle levering Degelijke verpakking Veel leuke staaltjes

Snelle levering a voordelige prijs

Parfum a voordelige prijs en geleverd volgens afspraak

geweldig

Alees was perfect, contact, prijs, kwaliteit, snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Tijd, geduld en stalen zenuwen zijn hier nodig !

De klantendienst weet ervan maar voor de 2de keer heb ik nu ruim 1 maand moeten wachten op mijn bestelling. (bestelling 5/09 !) Zonder enige verwittigen. Spijtig dat dit ook niet de eerste keer is. Op 2/10 vertrok de verzending en.moest ik nog tot 7/10 wachten voor bpost het bezorgde ! Niet verwonderlijk dat ik ontevreden ben.

Top service!

Eerste keer dat ik hier bestel, en waarschijnlijk niet de laatste keer. Op tijd geleverd, iets wat je deze dagen niet overal hebt. Top

top !

top !

Dit is een superontdekking!

Uitgebreid gamma, voordelige prijzen, snelle levering. Ik ben Fan!!

Voor herhaling vatbaar na een eerste kennismaking.

Na een zoektocht op het web op de interessante aanbiedingen van "parfumswinkel" terecht gekomen. Een zéér aantrekkelijke prijzen en een wel zéér vlotte levering. Volgende betellingen worden zeker hier geplaatst.

Aarader

Ik heb al een paar keer besteld snelle levering en mooie promotie. Deze beveel ik zeker aan aan vrienden.

Snel en goedkoop!

Snel en goedkoop!

Correcte service en product

Vlugge levering, product klopt met omschrijving, goede communicatie.

Perfecte en snelle levering

Zee tevreden zonder meer

Alles in orde

Alles is prima verlopen

Vlotte bestelling doch onverwachte extra lange levertijd

De aankondiging van een beperkte vertraging door verhuisactiviteiten was OK. Doch producten zonder voorraad best melden of onbestelbaar maken.

Scherpe prijs

De prijs is goedkoper fijn die paar staaltjes...alhoewel ik liever van parfum staaltjes heb! Er staat wel op voor 17u besteld andere dag bij u thuis...dat was wel niet waar ik heb 2 dagen later de levering pas gehad!

Super snel, correct, aanbevolen

Super snel servis alles was correct geleverd plus extra staaltje(gratis) Ben vaste klant , zeker aanbevolen.

Supper!

Alles heel vlot verlopen.Alleen als ik een mannen parfum bestel zou er ook dan wel een staaltje mogen inzitten voor een man en niet voor een vrouw.Voor de rest prima. Mvg, Rene

Goede producten, en snelle levering.

Snelle levering!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.