zeer goed

volgens de beschrijvingen alles goed

Heel goede geur

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop bij Parfumwinkel ik raad het iedereen aan, de bestelling is heel vlug thuis bezorgd, mijn dank daarvoor

Uitstekend!

Laagste prijs op het internet. Snelle levering. Top! Dit was mijn eerste bestelling, er volgen er zeker nog.

Goede prijzen

Ik ben heel tevreden de prijzen zijn super

Correct

Steeds de beste prijs en snelle levering. Mooi verpakt

Lang wachten

Vlotte bestelling maar heb op 03 aug besteld ,een eau de toilette en nog steeds niet ontvangen !!!!!!!!!

Alles loopt perfekt

Mijn bestelling werd snel geleveerd, zonder problemen... Ik ben blij met al die promoties!

Was aangenaam online shoppen en snelle levering.

beste parfum ever

Zware geur die perfect bij een zelfbewuste vrouw past.

Zeer correct!

Ik ben zeer tevreden.

Perfecte eerste ervaring met parfumwinkels.be

Correcte en vlugge levering! Meer moet dat niet zijn!

Ik ben heel blij

waar blijft mijn order?

besteld - en betaald ! - op 6/7... nooit meer iets van gehoord...

Topservice

* goekoopste wat ik kon vinden * makkelijk te bestellen * snelle en correcte levering

Zeer goede ervaring

Nog altijd geen product ontvangen

Begrijp niet waarom ik een beoordeling moet geven over de parfumwinkel. Ik heb nog steeds niets van hun ontvangen. Ze gingen het uitzoeken voor mij wat er is misgelopen met mijn bestelling. Hopelijk komt het nog in orde want ik heb al betaald. Dan kan ik ook een betere score geven. Ik kan de parfumwinkel op dit moment niet aanbevelen. Spijtig!

Goede prijzen,snelle levering. TOP !

Heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen !!

Heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen !!

fantastisch

Ik ben heel tevreden zowel van het aanbod als van de service, vlug, netjes en correct. Ik zou net direct kunnen zeggen wat er nog verbeterd kan worden dus doe zo voort. :)

Zeer goede winkel

product gemakkelijk besteld aan goede prijs. Is ook snel geleverd dus ik ben zéér tevreden

mijn eerst ervaring

Een levertermijn van 4 werkdagen lijkt mij nogal lang ( blijkbaar door een combinatie van vervoer DHL en B Post ) Het pakket was geopend geweest voor de aflevering ??? Ik kan mij de vraag stellen of de geleverde parfum Hugo Boss Bottled 200 cl het originele product is of een eventuele namaak. Ik blijf het antwoord schuldig Misschien toch wel even eens onderzoeken ??? Met vriendelijke groeten

Snel en goedkoop

Goedkoopste die ik vond. Snelle levering en sample ontvangen. Nette verpakking.

Heel correcte en directe service ! Top !

Heel fijne service. Correct en direct. Topper qua prijzen ook! Een aanrader!

Supersnel superprijs

Helemaal verkocht!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.