Zeer correct en snelle levering

Betrouwbaar

Zeer betrouwbaar en snel service

Snel en voordelig

Snelle levering en voordelige prijzen.

Ik heb mijn bestelling nog niet gekregen !

Is het mogelijk om iets te doen om die bestelling te krijgen aub. Bijna 100€ van producten !

Perfekt.

Website is user friendly. Product goedkoper dan in parfumerie bij mij in de buurt. Levering van bestelling perfekt en snel bezorgd. Zal nog meer bestellingen plaatsen bij Parfumwinkel.

heel erg content

super blij correcte levering dank je wel.

Snel en juist

Goede website, snel geleverd, goed verpakt en vlot verloop

respectueux

Très respectueux dans les délais.

Snel, duidelijk en leuke extraatjes

Parfum was nog niet in voorraad en ik was bang dat het nooit ging toe komen, ookal stond er 'opnieuw op voorraad binnen 6 dagen' ik was wantrouwig. Binnen een grote werkweek was het pakketje geleverd, alles erop en eraan: 1 staaltje en 2 bonnen voor korting op andere sites! Prima service.

Vertrouwenszaak !!

Heel goede ervaring bij een eerste bestelling , die zekerlijk voor herhaling vatbaar is !

Erg snel hele goede service en goed verpakt

Goede service met snelle levering

Goede service en kwaliteit

Top site !!!!

Heel goedkoop en snel geleverd plus echt belangrijk gratis verzending niet te vergeten thx die zo voort ......

zeer snel en verzorgelijk!!

zeer goede service, snel !!!

Gewoon goed

Snelle levering. Hele fijne prijzen. Leuke extra’s bij je bestelling. Ik ga zeker weer bestellen

was goed meer heb ik niet te zeggen

vlot

Heel goede prijs kwaliteit en correcte levering

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering

Producten waren pak goedkoper dan in de winkel. Beetje moeten wachten op de levering, maar geen probleem.

Correcte prijs en goede service!

Correcte prijs en goede service!

ruime keuze artikelen

Ruime keuze, correcte prijzen, snelle levering

Zeer goede service een aanrader

Perfect !

Voor herhaling vatbaar,snelle verzending ,goede communicatie! Toppie

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.