Op tijd en super tevreden.

Ondanks deze moeilijke bezorgbare tijden heb ik niet lang moeten wachten op mijn pakket, was zeker op tijd bezorgt.

Eerst gebr. Ik revelon, is uit de handel ! Hebben mij collistar foundation 5 +primer aangeboden , ben er zeer tevreden van , maar natuurlijk weer nergens meer te krijgen, ben via Google bij jullie terecht gekomen ,,,, vind ik super tof da ik ze bij jullie kan bestellen

Vlotte levering. Bestelling goed te volgen. Echt service.

Snelle levering, prima product!

Mijn pakketje was er ondanks de corona-tijd sneller dan voorzien. En alles in het pakketje was prima in orde!

Prima service!

Grote keuze aan zeer aantrekkelijke prijzen. Ook de levering is zeer vlot en netjes verlopen.

Excellent service!

Easy order, good choice, good prices, fast delivery.

vlot,snel en scherpste prijzen!!

midden in de covid19 crisis,ondanks dat.vlot snelle bezorging,vandaag besteld morgen aangekomen. goed verpakt. goede service ook intresse voor de ervaring met het betreffend procuct. heel goede prijs

Uitstekend.

Supersnelle bediening!

Heel snelle levering!!

Heel snelle levering!

Heel tevreden over ruim aanbod, voorraad en snelle levering

Heel positief

Heel vlot verlopen, levering zoals gepland

Uitstekende service

Gebruiksvriendelijke website, goede bestelprocedure en opvolging, correcte levering

Super! Zal zeker nog bestellen!

Hele goeie ervaring top

Goed ontvangen en zonder problemen proficiat hoor

beste verhouding kwaliteit/prijs

Hetzelfde product is hier goedkoper en wordt snel geleverd. Prima service.

Pure Musc

Heerlijke parfum - mooie aanbiedingen - goede opvolging van de zending. Enige minpunt : lang onderweg

Goei mensen.

Super in deze tijd van corona

Nog niets gehad !

Slecht , heb nog niets gehad

Heel goede service altijd in orde !!!!

Heb al verschillende keren besteld en altijd top in orde

Kat in een zak

Bedankt voor deze mail om jullie dienstverlening alsook het product te beoordelen. Het product kan nog niet omdat ik niets ontvangen heb!? De dienstverlening loopt helemaal mank. Dit gaat nergens over: jullie vragen me een beoordeling terwijl ik het product nog niet ontvangen heb. Knap staaltje van opvolging. Hebben jullie geen tracking info? Wat is de volgende stap? Komt het product alsnog? Krijg ik mijn geld terug? Ik weet van niks. Erg jammer

Geen extra staaltje gekregen.

Geen extra staaltje gekregen. Staat nochtans duidelijk op de pakbon. De 4 staaltjes die er in zaten deze heb ik betaald. Spijtig wat ik kijk er altijd naar uit om nieuwe dingen te proberen 'zo jeb ik trussardi besteld.

Mooi ervaring

Zeer lekker geur

Alles perfect zoals beloofd!

Vrijdag besteld, maandag in huis! (België) Bovendien veelal goedkoper dan andere online ketens. Dikke aanrader!

goed van prijs en super snel geleverd !

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.