Geslaagd

Correcte prijs, goed verpakt met een kleine attentie erbij

artikelen zijn niet zo duur als bij andere winkels

Heel snelle levering voor mij onverwacht

Vlugge en vlotte afwerking van mijn order

Een prima zaak

Volop keuze van allerlei merken,prima prijs/kwaliteit,snelle levering met leuke verpakking.

Ik ga zeker nog is bestellen via hier

De bestelling was goed aan gekomen. En ik heb er niet te lang op moeten wachten.

Perfect dat wil zeggen : zeer tevreden, en geen enkele negatief punt kunnen vermelden.

veel te laat geleverd

De levertijd was veel te lang, ik heb 2 weken moeten wachten op mijn pakket. In die tijd werd ik nooit gecontacteerd, geen mail gekregen dat de levertijd langer was dan verwacht, dan heb ik maar zelf contact opgenomen.

supergoede producten

zeer snelle levering 10/10

Eenvoudig

Goede prijzen, eenvoudig te bestellen, snel geleverd.

Kregen veel meer dan we verwachtten.

Heb aan Roselie reeds mijn oprechte waardering uitgesproken. Wens Parfumswinkel vooral ‘’in de bloemetjes te zetten’’ voor de korrektheid, de eerlijkheid, de communicatie en de zorg om alles vlot te laten verlopen. Voor haar persoonlijke betrokkenheid verdient Rosalie een groot compliment: zij geeft ‘’een gelaat’’ aan een verre winkel die op die manier toch dichterbij komt. Kortom, wij zijn zéér tevreden!

Levering correct (bij de buren tijdens mijn afwezigheid) doch inhoud NIET!

Beste Daar ik vorige maal een goede ervaring had, bestelde ik opnieuw! De levering op een correcte manier (bij de buren indien ik die dag afwezig was) doch toen ik bij thuiskomst mijn pakje opende, merkte ik dat "reinigingsschuim type 1+2 van CLINIQUE voor droge huid" ontbrak ! "Sample" was deze maal ook slechts 10ml! Ik trachtte jullie telefonisch te bereiken doch helaas.. Ik stuurde aldus onmiddellijk een mail maar nog geen antwoord. Hopelijk wordt dit correct afgehandeld. Indien het product nog niet in voorraad was hadden jullie dit op de pakbon kunnen vermelden! Dank voor jullie begrip.

Slechte service

(V)LIEGENDE HOLLANDER. Niettegenstaande op voorraad, belofte van snelle levering en vermelding van datum verzending op bestelbon, werd nadien een andere datum verzending vermeld waardoor 7 dagen tussen bestelling en levering. Geen enkele reactie op mijn e-mail aan klantendienst.

duidelijke site,snelle levering,veilige betaling,mijn parfum het goedkoopstst

Mijn parfum Opium van Yves Saint Laurent was hier het goedkoopste. Met nog een staaltje Black Opium erbij van 7,5 ml in een miniflacon voor in de handtas. En een ander parfumstaaltje. Super!!!! Ik bestel hier zeker nog. Alleen was de verpakking van het parfumdoosje wat beschadigd, een deukje erin. Het zat nochtans in een dik kartonnen doosje voor het vervoer. . Nu niet zo erg maar voor een cadeau zou dit jammer zijn.

snel en voordelig

De goedkoopste aanbieding, snel en goed verpakt geleverd. TOP

Heel klantvriendelijk

Nadat mijn 1ste pakketje nooit aangekomen is, heb ik kort erna een nieuw pakketje opgestuurd gekregen! Super klantvriendelijk!

Producten OK - jammer van de verzending

Producten OK - eerst ontving ik verzendgegevens van DHL, een aantal dagen later werd mijn pakket doorgegeven aan B-Post !? waar ik echt geen goede ervaring mee heb gehad in het verleden en ook nu ben ik helemaal niet tevreden van hun diensten, echt jammer.

Slechte aflevering

Het pakje is niet eens aangekomen maar werd op een verkeerd adres geleverd !! Hopelijk komt dit snel in orde want zelf kan men niets regelen met het post bedrijf !!! B Post zijn gewoonweg prutsers !

Vlugge levering

Staaltjes bijgeleverd,dank u,veilig verpakt en netjes.

Vlugge levering

Staaltjes bijgeleverd,dank u,veilig verpakt en netjes.

leuke aanbiedingen en snel ontvangen

mijn eerste bestelling snel ontvangen en leuke aanbiedingen nu nog alles uitproberen

beste prijs en snel leveren ♥️

Goeie prijs en heel snel leveren 🥰👍

Super goed

Super content!!!!

Topkwaliteit

Tevreden

Alles prima, met de bijhorende staaltjes

Wel wat lang op zich laten wachten maar hadden dit wel correct vermeld dat ze enkel verzenden wanneer de bestelling volledig zou zijn. Gelukkig tijdig besteld voor de feestdagen!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.