🔝

Betere prijs en snelle levering is heel belangrijk.

bizaar

levering beloofd de volgende dag na bestelling onlmine, bericht van verzending naar DHL ontvangen, levering beloofd via DHL, levering via Bpost ontvangen, uiteindelijk levering via courier gekregen na één week ,gewoon bedenkelijk voor de toekomst !!!!!

Prima service aan de beste prijs

Helemaal tevreden. De beste prijs en prima service.

Ik ben tevreden van mijn aangekocht product, testers zijn ook super leuk om te ontvangen !

tevreden

snel geleverd en een cadeautje is altijd fijn

Uitstekende prijs + snelle en correcte levering

1ste x besteld en heel goed bevonden. Snelle service, bevestiging en verzendingsmail correct gekregen.

Mijn artikel online besteld en ontvangen op aangegeven locatie in perfecte staat.

Perfecte en zeer snelle levering!

De parfum is in zeer degelijke verpakking goed aangekomen. Zeer snelle levering, dag na bestelling reeds geleverd.

Heel tevreden

Heel tevreden. Gemakkelijk tebestellen en vlug terplaatse'

De beste producten op een recordtijd geleverd!!!!

Gemakkelijk

Goede prijs, snelle levering. Goed zo!

snelle en vlotte levering

Tevreden over mijn aankopen. snelle levering en leuke staaltjes

je hebt veel keuze aan voordelige prijzen Snelle levering en er zit ook altijd een staaltje bij Zat ook een leuk geschenkje bij

Correcte levering!

Tevreden in het algemeen.

alles naar tevredenheid en zeer snel

Interessante prijzen en de levering gaat heel snel, leuk dat er een geschenkje bijzat. Als ik al een minpuntje zou moeten geven, ik had 2 flessen eau de toilette gekocht en kreeg een gratis flesje "reisformaat"...fantastisch, altijd leuk, maar het zou ideaal zijn mocht dit dan hetzelfde parfum zijn als diegene die besteld was. Maar anders zeer tevreden.

100 procent tevreden met mijn aankoop

ruime keuze van artikelen aan zeer goede prijzen. snelle levering en goed ingepakt.

Een beetje te veel afval..plastiek bij in doosje is niet echt nodig..

Beste aanbod met uitstekende service !

Er zijn écht ruime keuzes met zéér scherpe prijs. Wanneer ik vragen heb, krijg ik super snel reactie. Ik word heel goed geholpen met de bestelling op een heel vriendelijke manier. Echt FANTASTISCH !!!

13 november besteld 19 november nog niets aangekregen

Woensdag 13 november bestelling gedaan week later 19 november nog steeds niet ontvangen !!!!!!!!

Toch nog goedgemaakt!

Ik had een slechte ervaring met Parfumswinkel.be, maar dit hebben ze deels goedgemaakt met mij toch een gratis staal in een handtasflesje toe te sturen. Waarvoor dank.

Snelle levering en veilig ingepakte bestelling. En je kan heel makkelijk retouren

Alles volgens de regels verlopen toppie

Nu de prijzen verder drukken en leve parfumwinkel.

Super afhandeling

Vriendelijke dienstverlening en snelle levering

Snelle levering Zeer goede verpakking Top

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.