Snelle en correcte levering. Bloemen van goede kwaliteit. Verzendingskosten mogen iets lager.

Snelle, betrouwbare service

Snelle levering, betrouwbare service, leuke gratis staaltjes

Perfect!

Snelle service, staaltjes meegeleverd, kortom: dik in orde!

Levering was snel, top prijs en zeer lekker geurtje. Ook leuk dat je een staaltje erbij krijgt

Perfect!

Ik vind het fantastisch dat als ik iets bestel, het ook direct geleverd wordt! En dat was ook zo! Dikke proficiat!

Bestelling make up

Goede service, direct antwoord op mail, indien fout word alles recht gezet! Bestel altijd make up hierop, ook goedkoper! Houden zo!

Perfecte service. Er werd een staaltje meegeleverd altijd fijn voor bij de volgende bestelling. Levering zoals afgesproken!

Zeer tevreden, snelle levering, goede service 👍

Voor herhaling vatbaar 🤗.

Vlotte snelle en correcte levering!

Zeer tevreden!

Altijd in orde

Snelle levering.

Snelle levering plus goedkoper dan in de winkel

De levering, perfect! Prijzen : super! 1 enkel minpuntje : er stonden gratis staaltjes op de pakbon maar bleek niet in het pakketje te zitten😟....

Aanvankelijk slechts deel bestelling ontvangen; klantendienst telefonisch onbereikbaar; geen reactie

Aanvankelijk ontving ik slechts een deel van mijn bestelling. Ik stuurde tot tweemaal toe een e-mail (waarop nooit een antwoord kwam!) naar de Klantendienst. Bovendien probeerde ik diezelfde Klantendienst te telefoneren, met als resultaat: 'De wachttijd bedraagt 2 minuten... de wachttijd bedraagt 1 minuut... onze medewerkers kunnen uw oproep nu niet beantwoorden. Gelieve ons per e-mail te contacteren', waarna de verbinding werd afgebroken. Inmiddels is het ontbrekende deel van mijn bestelling gelukkig wel geleverd!!

Slechte klantenservice

Zij geven verkeerde info en dan volgt geen excuse of begrip. In hun antwoorden heel kortaf. Helemaal niet klantvriendelijk.

TOP online perfumerie !

Ruime keuzes met zeer scherpe prijzen. Snel en correct leveren. Ik ben super tevreden. Hier ga ik zeker nog meer bestellingen plaatsen.

Snel en correct geleverd aan interessante prijs

De titel vat het samen...

Mijn eerste keuze online voor parfumerie

Het product van mijn keuze heb ik snel gevonden en kunnen bestellen en het werd ook nog eens snel geleverd. Ik had eerst op een andere - zeer bekende - webshop gezocht, maar die was goed 10% duurder.

Negatief

Betreft : bestelling 800332347 Levering zou gebeuren 30/09/ Vgl jullie is verzending vertrokken, volgens DHL aangemeld maar nog niet toegekomen. Paar dagen geleden mail verstuurd om uitleg. Nog steeds geen antwoord. Ik kan moeilijk een positief anwoord geven

Vlotte service voor een fantastische prijs!

Vlotte levering, geweldige prijs

Beetje teleurgesteld

Ik ben tevreden van de servies wat betreed de snelheid maar het product in kwestie vind ik dan weer wat minder...... de parfum die ik gekocht heb lekt dus .... als het flesje mee gaat de handtas in lekt het nogal fel dus ....

Snel, wel en voordelig !

Bestelling en super snel geleverd !

Vlotte service

Pakje werd snel geleverd

klantvriendelijk

Correcte en snelle afhandeling

Heel goede service en snelle levering.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

Over Parfumswinkel.be

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.