Pluspunten

Pluspunten

Prachtige geschenkverpakking

Trage levering

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over parfumswinkel . Nadat ik de bestelling geplaatst had is die de volgende dag al verzonden . Door de toegestuurde track and trace kon ik mijn pakket volgen . De levering heeft heel lang geduurd maar dat lag aan Bpost . Vrijdag was het heel slecht weer en had de postbode vertraging waardoor de levering langer geduurd heeft maar daar kan parfumswinkel niet aan doen . Ik was eerst wat twijfelachtig om bij hun te bestellen door de slechte reviews dat ik gelezen had maar door de fikse kortingen heb ik toch de knoop doorgehakt en zeer tevreden dat ik het gedaan heb . Parfums waren goed ingepakt , een testertje erbij en nog enkele kortingsbonnen . Hier bestel ik zeker nog een keer !!

Pluspunten

Correcte service, levering zoals gepland

Pluspunten

Correcte manier van werken.

Geen.

Pluspunten

zeer rappe levering,en geen namaak parfum wel de echte,goede betaalbare prijzen ,zeer content

Pluspunten

snel en effectief!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deze keer snelle afhandeling. Ik was zeer tevreden. Voorheen duurde het erg lang soms.

Doe zo voort.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gratis levering Goede prijs

Ik heb het verkeerde pakje gekregen. Een masker van Clarins in groene verpakking in plaats van een primer van Clarins in groene verpakkking. Waarschijnlijk een misverstand in het magazijn. Ik had echter het doosje al gescheurd en de tube open gedaan voor ik dit door had dus een retour is waarschijnlijk niet meer mogelijk. Dit was mijn eerste bestelling en zou me kunnen beletten om nog eens te bestellen bij parfumswinkel...

Pluspunten

Een aanrader! Goedkoop farfum Snelle levering Vragen via whatsapp worden direct beantwoord,zeer handig!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het bestelde product is met VIJF dagen vertraging toegekomen!

Pluspunten

Zeer vlugge levering, netjes verpakt, prijs-kwaliteit zeker in orde

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Volgende dag al thuis geleverd, fijn!

Meer gratis staaltjes, iets

Pluspunten

Perfecte service ..zeer snelle levering. Doe zo voort ..mvg Alain brugge België.

Niks aan te merken .

Pluspunten

Alles is correct verlopen.

Pluspunten

Prijs efficient

Website. Als je verder wilt winkelen in een bepaald productgamma moet je telkens herbeginnen op blad 1

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven