Pluspunten

zeer vlotte levering van het juiste product

Pluspunten

ik ben erg tevreden over dit bedrijf . nochtans zou ik graag wat staaltjes bijkrijgen bij mijn producten van Sensai die ik al verscheidene malen heb besteld ( indien mogelijk van het zelfde merk zodat ik kan testen om die dan ook bij te bestellen.

Pluspunten

Zeer snelle levering.. ik had lady million bodylotion van 150 ml besteld en heb eentje ontvangen van 200 ml super super content

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Een hele slechte ervaring met dit bedrijf

Hou je aan je belofte en zet geen leugenaars aan de telefoon. Geef een kleine attentie omdat ik in plaats van een dag bijna een week op mijn levering moet wachten . En omdat de medewerkster gewoon aan de telefoon aan het liegen was en zichzelf tegensprak. ..zet bekwame mensen aan de telefoon en niet iemand die zich er met een leugen vanaf wil maken. Heel erg jammer want jullie hebben hele goede producten voor een goede prijs. Ik heb voor 170€ gekocht dan verwacht je toch een perfecte afhandeling of niet

Pluspunten

Zeer vlotte bestelling. Handige website.

Bestelling zou via DHL komen maar het was uiteindelijk ' De Post' in België die leverde en dit bedrijf houdt zicht niet aan hun eigen leveringsvoorwaarden. Ik was niet thuis en mocht bij de buren geleverd worden. Was het niet dat mijn buur er toevallig buiten ging waren ze weg zonder levering. Kostprijs voor Visa, Paypal anno 2018?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een heel goeie service , prijs ook voordelig !

Pluspunten

Correct. Snel en eerlijk. Beter als bij Ali Baba!!

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen. Goede prijs en prachtige kado verpakking

Pluspunten

Alles heel correct verlopen. Dadelijk bevestiging van de bestelling met de mogelijkheid tot opvolgen van de levering. Artikels in goede staat ontvangen;

Geen mogelijke denkbaar !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

product nog steeds niet ontvangen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Product is nog steeds niet geleverd.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijzen.

Pluspunten

Duidelijke website Overzichtelijke inhoud Groot aanbod

Spijtig van de 2 euro extra

Pluspunten

Zeer goede site , aangenaam om op te kopen . Ook snel geleverd

Pluspunten

Correcte en snelle levering !

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Alles gelijk het moet

Pluspunten

zeer snelle bezorging, werd de dag na bestelling al geleverd, ook goedkoper dan elders

Pluspunten

- Snelle verzending - Leuke korting

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

IK ZAL BIJ ONTVANGST VAN PAKJE DE VRAGEN OPNIEUW BEOORDELEN

PAKJE ZOU VRIJDAG 5/1 ZIJN GELEVERD OM 11U46. GRAAG KOPIJ VAN AFLEVERINGSBON; WIE HEEFT VOOR ONTVANGST GETEKEND ? WIJ WAREN NIET THUIS,WIE VD BUREN HEEFT ONTVANGEN ?

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven