Duidelijk. Reageert snel. Boek prima.

perfect geregeld

Transactie is makkelijk en snel afgerond en verzend mogelijkheid zeer klantvriendelijk.

Snel en goed

Boek kwam in perfecte staat en super snel

Uitstekend!

Enkele boeken aangeschaft via Bookmatch. Ik kan het iedereen aanraden. Alle boeken in prima staat ontvangen.

10/10

Ik vind het erg fijn en veilig hoe jullie werken. Jullie vragen eerst of het boek is ontvangen en of ik er tevreden mee ben. Pas daarna wordt de eigenaar betaald. Dat vind ik een heel goede werkwijze.

Handige site, hulp bij verzenden

Na aanmelden wijst het zichzelf.

Snel, accuraat en boek zo goed als nieuw!

Gewoon goed!

Goed geregeld!

Goede communicatie en eenvoudig proces.

Ok

Ok

Study owl

Partner ontzettend arrogant en zet de inhoud van het pakje OP HET VERZENDLABEL zodat IEDEREEN weet wat je koopt, en ziet daar niets verkeerd aan, AVG wat is dat, recht op privacy nooit van gehoord. Wat een domme arrogante partner en bookmatch zou daar niet mee moeten samenwerken!!!

uitstekend

Mijn ervaring met book match is uitstekend. Men hoeft enkel een account aan te maken (gratis) en aan te geven een bepaald boek, of boeken, te willen kopen. Het bedrag wordt afgehouden en vervolgens wordt de verkoper op de hoogte gesteld dat het boek/de boeken verstuurd moeten worden naar de koper. Indien de verkoper dit verzuimd wordt het bedrag teruggestort op de rekening en de "match" geannuleerd. Indien het verstuurd wordt wordt de koop uiteindelijk als afgerond beschouwd na het ontvangen van het boek/boeken. En dit alles voor een zeer minimale vergoeding aan book match. Tevens worden hier de boeken voor erg gunstige prijzen aangeboden

Fijne app, om zo anderen te helpen om van je eigen boeken af te komen, zo kun je een ander helpen, met goeie tweede hand of nieuwe boeken

Goed voor verkoper en koper

Met Bookmatch heb ik een aantal oude studieboeken van mijn verkocht. Bij onduidelijkheden in het verkoopproces zijn ze goed bereikbaar en denken ze mee. De uitbetaling verloopt prima. Alleen de laatste keer was er enige verwarring omdat ik me bij een aparte organisatie moest aanmelden.

Netjes verpakt

Snel verzonden!

Prima service en goede communicatie.

Matig

Vrij vervelend dat er op elke bladzijde markeringen staan die niet mogen en nauwelijks uit te gummen zijn omdat het glad papier is. Moet nu een nieuwe kopen

Je houdt er niets aan over

Je verkoopt voor 20 euro. Moet een post nl label afnemen, wil je garantie. Pakt het thuis in, label 4, 20 ( brievenbus pakket) rijdt naar een punt ( benzine kosten) en jawel toch nog 12 euro op de rekening.

Top match

Snelle service, duidelijke updates over de zending en de betaling.

Verkeerde boek ontvangen

Verkeerde boek ontvangen, er stond nergens duidelijk hoe ik dit kon oplossen. Had geen account maar besteld als gast dus was helemaal een drama. Ander boek dan omschreven en afgebeeld. Zeer teleurgesteld

zeer goed

De levering was snel en het boek is in zeer goede staat. Dank je wel

Snel verstuurd

Snel verstuurd , net boek

verliep soepel en goed

De mevrouw waar van ik boek kocht was op vakantie. zodra ze terug was heeft ze boek verstuurd . Boek in goede orde ontvangen.

Toppie

Alles goed

Lekker snel

Netjes ontvangen

Good service

Good service, helpful CS, love the circular economy initiative

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort