Laden reviews...
422 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews komt een beeld van snelle leveringen en heldere communicatie. Gebruikers beschrijven het platform als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Verpakkingen en verzending worden meestal goed beoordeeld, met positieve ervaringen over het hele proces. Al met al blijft de ervaring positief en consistent.
Boek is in goede staat ontvangen. Communicatie tijdens het proces was helder. Ik ben blij!
24 July 2026
Mark
HAARLEM
Goede service en voldoet aan verwachting.
23 July 2026
Lisanne van Straalen
ZOETERMEER
Boek gevonden bij Bookmatch tegen een hele schappelijke prijs. In zeer goede staat ontvangen. Fijn dat ik Bookmatch ontdekt heb.
23 July 2026
Ina.
SANTPOORT-ZUID
Niet interessant om boeken via dit platform te verkopen voor kleine prijzen. Waarom de koper niet de verzendkosten laten betalen? Ik ga wel weer terug naar marktplaats.
I
B
Bij Bookmatch zijn de verzendkosten voor rekening van een verkoper. Op het moment dat je een boek te koop aanbied tonen wij een rekenvoorbeeld. Je ziet dan gelijk wat de verzendkosten zijn en wat je overhoudt aan de verkoop van het boek.
Het boek werd zeer snel geleverd en was in hele goede staat.
Ronald
Utrecht
Dankjewel voor je review
Heeft een week geduurd voordat hij hem op de post deed eerdere ervaring op bookmatch werd het dezelfde dag en anders de volgende dag al op de post gedaan
Yasmin
TIEL
Op Bookmatch koop je studieboeken van andere studenten. Een verkoper heeft 7 dagen om een boek te verzenden.
Is er iets wat wij nog beter zouden kunnen doen?
Fijne samenwerking
20 July 2026
Nicke
HEEG
Dankjewel voor je review
Boeken snel thuis geleverd en goed verpakt.
18 July 2026
Linda Purperhart
BARENDRECHT
Dankjewel voor je review
Systeem van bookmatch zit goed in elkaar, voor beide partijen. En fijn dat er een reactie snelheid van 7 dagen op zit. Ook ideaal dat je een pakket on hold kan zetten als de post BL vertraagd is door drukte (wat wij met 1 boek hadden)
18 July 2026
Sabina Gieling
BROEK OP LANGEDIJK
Dankjewel voor je review
Bookmatch is top, maar verzenden van verkopende partij is laks. Mvg robert
Robert Matthijs
VLISSINGEN
Dankjewel voor je review
Goede prijs voor tweedehands studieboeken en nette afhandeling voor koper en verkoper.
Robin Wouterson
AMSTELVEEN
Dankjewel voor je review
Super fijn snelle levering Houd op de hoogte
Mumine Kuruoglu
's-Gravenhage
Dankjewel voor je review
Top service en snelle levering. Ook goed communicatie
14 July 2026
Zoe visser
DE STEEG
11 July 2026
lizette claassen
BAKEL
Dankjewel voor je review
Ging makkelijk, eigenaar van boek gaf netjes aan als hij het had opgestuurd, ook kreeg ik een melding van bookmatch. Pas betalen nadat je het boek ontvangen hebt. Werkt prima!
10 July 2026
Sandra
Haarlem centrum
Dankjewel voor je review
Slechts voor één boek gebruikt, maar goed en snel netjes binnengekregen. Prima service, voor herhaling vatbaar.
10 July 2026
M. van den Bosch
WORMERVEER
Dankjewel voor je review
Net iets meer dan €2,- overgehouden omdat het boek niet door de brievenbus paste. Verzendlabrl was daardoor veel duurder dan opgegeven was.
9 July 2026
Melanie Waterhout
Rotterdam
Het boek dat je hebt verkocht is bijna 5 cm dik. Een brievenbuspakket is max 3.2 cm Bij het aanbieden staat deze tekst "De kosten voor verzending zijn voor jou als verkoper. Je boekt past niet door de brievenbus. Hou bij de vraagprijs rekening met hogere verzendkosten (6,95)."
Ik verwacht dat je dit niet gezien hebt.
In goeie orde ontvangen
9 July 2026
Wafae el Jazouli
AMSTERDAM
Snel en efficiënt
Hellen Cairo
BIDDINGHUIZEN
Dankjewel voor je review
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze: snelle mailwisseling, een goed aanbod, lage prijzen en een goede communicatie.
Emmy Bonoo
'S-GRAVENHAGE
Dankjewel voor je review
Verliep super doepel, perfecte staat, snelle levering
Heidi Wiering
ASSEN
Dankjewel voor je review
Ik vond dit tamelijk zeldzame boek uit 2018 bij Bookmatch voor de helft van de nieuwwaarde. Dat was een prettige verrassing.
7 July 2026
Emil Bakkum