Waarom heb je geen contact met ons op genomen? Dan hadden we verteld dat je het boek op onze kosten terug mocht sturen. Dit mag namelijk altijd.
Originele beoordeling
Bij het aanbieden van een boek tonen we een rekenvoorbeeld, zodat je precies kan zien wat er voor jou na bemiddeling en verzending overblijft. Ik begrijp dan niet goed waarom je ons met een 4 beoordeelt. Wat hadden wij beter kunnen doen? Het 1e boek heb je zelfs na 1 dag al verkocht.
Ik snap dat je niet tevreden bent, twee verkopers hebben helemaal niet gereageerd en bij een derde waren de boeken al naar een andere bestemming. Gemiddeld slagen zo'n 85% van de matches, dat jij nu dit resultaat hebt is echt pech. Sorry voor het ongemak.