2de dag de boeken helemaal netjes ingepakt en in goede staat ontvangen.

2de dag al de boeken helemaal netjes ingepakt en in goede staat ontvangen.

Snel

Tevreden

Ik kreeg het boek binnen een paar dagen. En ik vind het fijn dat Bookmatch niet gelijk betaald aan de verkoper, maar wacht tot de ontvanger het binnen heeft.

Goede snelle levering van een net boek

Boek ziet er keurig uit en werd keurig volgens afspraak binnen 2 dagen geleverd

Moest wel op oek wachten

Snelle levering Bookmatch maar verkoper stuurt Vies en beschadigd boek

Bookmatch levering ging prima en snel. De verkoper daarentegen stuurde een vies boek met kleverige buitenkant en pagina eruit geknipt. Waardeloos.

Reactie van het bedrijf

Waarom heb je geen contact met ons op genomen? Dan hadden we verteld dat je het boek op onze kosten terug mocht sturen. Dit mag namelijk altijd.

Let op bijkomende kosten

Achteraf gezien heb ik spijt dat ik mijn boeken via bookmatch heb verkocht. Ze romen een bedragen af van de verkoop en het versturen moet je ook zelf betalen waardoor je soms nauwelijks iets overhoud. Alhoewel het vermeld wordt kiesik nu toch maar voor marktplaats. Geen extra kosten en de koper betaald de verzending.

Reactie van het bedrijf

Bij het aanbieden van een boek tonen we een rekenvoorbeeld, zodat je precies kan zien wat er voor jou na bemiddeling en verzending overblijft. Ik begrijp dan niet goed waarom je ons met een 4 beoordeelt. Wat hadden wij beter kunnen doen? Het 1e boek heb je zelfs na 1 dag al verkocht.

Alles werkt zoals het gezegd wordt helemaal top

Als werkt zoals het staat en dat is fijn

Professioneel en vlotte afhandeling.

Professioneel en vlotte afhandeling.

Fijne ervaring Snelle afhandeling Het boek was in nieuwstaat en prima verpakt

Aankoop via Bookmatch is prima bevallen!

snel, correct

Aankopen worden telkens geannuleerd

Van de laatste 5 aangekochte boeken slechts 1 mogen ontvangen. De rest werd telkens geannuleerd door de verkoper. Niet de moeite waard om nog tijd om te steken.

Reactie van het bedrijf

Ik snap dat je niet tevreden bent, twee verkopers hebben helemaal niet gereageerd en bij een derde waren de boeken al naar een andere bestemming. Gemiddeld slagen zo'n 85% van de matches, dat jij nu dit resultaat hebt is echt pech. Sorry voor het ongemak.

Juiste informatie, goed bereikbaar, snel

Juiste informatie, goed bereikbaar, snel

Super simpel besteld en vlot boek ontvangen. Dank!

simpel besteld en vlot boek ontvangen. Dank

Uitstekend!

Alleen maar prettige ervaringen. Een Apple, een mail. De mogelijkheid voor het printen van een adreslabel. Bij alles een bevestiging. Goede communicatie, snelle afhandeling! Kortom uitstekend!

alles heel goed geregeld !!

Excellent services

New and second-hand books at reasonable prices

Fijn assortiment, administratief alles heel goed geregeld.

Aankoop, verzending en betaling zijn allemaal aan elkaar gekoppeld, werkt heel prettig en veilig; er wordt pas uitbetaald op moment dat boek bezorgd is. Geeft zekerheid.

super, echt een fijne manier om boeken te verkopen!

Ik verkoop al een flink aantal jaren tweede hands boeken. Ben begonnen via bol com maar na een paar jaar kon dat niet meer. Ik denk wel dat de boeken via bol com meer opvielen. De feedback via de app van Bookmatch is heel fijn en snel. Ik ben zeer tevreden over Bookmatch heel tevreden.

Alles verliep netjes

Werkt goed. 2de kans boek gekocht. Was stuk goedkoper. Duidelijk en makkelijk systeem.

Top levering, prima boek

Boek was als nieuw, prima levering.

top service, heldere vlotte communicatie en levering

De titel zegt voldoende.

BOek in goede staat , op tijd geleverd

goede deal