Laden reviews...
421 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews komt een beeld van snelle leveringen en heldere communicatie. Gebruikers beschrijven het platform als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Verpakkingen en verzending worden meestal goed beoordeeld, met positieve ervaringen over het hele proces. Al met al blijft de ervaring positief en consistent.
Bookmatch informeert partijen op een uitstekende manier, zodat overeenkomsten soepel kunnen worden gesloten en uitgevoerd.
19 June 2026
Angelique Damen
SIEGERSWOUDE
18 June 2026
W. Nijmeijer
RIJSSEN
Dankjewel voor je review
Goede service. Vlotte levering en boek in goede staat ontvangen
15 June 2026
Bianca
AMSTERDAM
Dankjewel voor je review
Goede communicatie, snelle verzending. Helaas duurde het door vertraging bij Postnl veel langer maar ook hierover was de communicatie goed!
10 June 2026
Elzz Je
Hardinxveld-Giessendam
Dankjewel voor je review
Prima dienstverlening, heel duidelijk en snel
10 June 2026
maria bos
LEUSDEN
7 June 2026
Johnny Nokhai
ROTTERDAM
Dankjewel voor je review
Ik had 4 boeken besteld, maar 3 daarvan zijn geannuleerd, zonder reden. Het was toch geen 'match'? Het laatste boek duurde 1,5 week voordat ik het binnen had, maar communicatie was wel goed.
Beveelt niet aan
5 June 2026
Marjel
LEIDEN
Je hebt weinig geluk gehad, een van de verkopers was ziek, een had het boek al verkocht, de derde heeft helaas niets gedaan. En bij het boek dat je wel hebt ontvangen was PostNL de vertragende factor.
Excuses voor het ongemak.
Alles prima
30 May 2026
Jeantine de Heus
DEIL
Dankjewel voor je review
Supersnel, persoonlijk, duidelijk en zorgvuldig!
29 May 2026
Ellen M. Janssen
ZUTPHEN
Dankjewel voor je review
Ik kreeg mijn bestelling al de volgende dag thuis ondanks beschadigde verpakking. De afhandeling van de schade hierdoor is netjes en vlot geregeld.
28 May 2026
Ellen Wentink
Doetinchem
Dankjewel voor je review
Het is makkelijk om boeken op de site ter verkoop te zetten en het verkoopproces zelf ging zonder enig probleem.
26 May 2026
Elisabeth
ZOETERMEER
Erg goed, nette verzending
24 May 2026
Joey De Beus
LELYSTAD
Dankjewel voor je review
Mooi systeem! Eerste keer dat ik het gebruikte, maar zeer goed bevallen.
24 May 2026
Peter Hoppener
KOUDEKERKE
boek was als nieuw
23 May 2026
annita tooms
HOOGEZAND
Dankjewel voor je review
Redelijk snel, goed ingepakt, goede prijs
20 May 2026
Rosanne Hartevelt
KATWIJK ZH
Dankjewel voor je review
Bookmatch levert prima service. De koper van het boek wat minder. Maar daar kan Bookmatch niks aan doen. Wel reageren ze vlot en helpen ze waar ze kunnen.
19 May 2026
Kirstin van Merkestijn
AMERONGEN
Dankjewel voor je review
Snel en duidelijk, goede reactie en keurig verwerkt, vertrouwd adres
19 May 2026
Henk Goor
BORNE
Dankjewel voor je review
-goed verpakt -snel reactie op een vraag -de staat van het boek klopte -niks op te merken
17 May 2026
Rafael de Leeuw
Ermelo
Dankjewel voor je review
Vlotte verzending,boek ziet er netjes uit.
15 May 2026
Sanne
ARNHEM
Dankjewel voor je review
Fijne communicatie, snelle verzending. Bedankt!
11 May 2026
J
Utrecht
Dankjewel voor je review
Snel, doen wat er beloofd is.
11 May 2026
Anne-Mieke Voorn
HILVERSUM
Dankjewel voor je review
Er is vlot gereageerd op de transactie , de leverancier en uw bemiddeling en afhandeling, waarvoor dank
10 May 2026
Th.H. van den Heuvel - Jongste
VENRAY
Dankjewel voor je review
Aankoop voor een redelijke prijs. Het boek is erg goed en acceptabel. Snelle levering. Alles prima.
5 May 2026
Zeinab Rezaei
WAALWIJK
Dankjewel voor je review
Het pakketje werd snel opgestuurd. De verpakking van het boek had wat steviger gekund. De voorkant was iets verkreukeld. Er zat alleen pakpapier omheen.
5 May 2026
Petra Luttekes