Het boek was als nieuw en scheelde mij meer dan .....

Als beschreven ontvangen. Excuses voor de late reactie.

Net boek

Vertrouwbaar. Top service. 10 punten

geweldig

Kon makkelijk het boek vinden alles liep naar wens . Geweldige ervaring .

Prima en snelle afhandeling

Prima en snelle afhandeling

Top. Donderdagavond besteld en zaterdag in huis

Top. Donderdagavond besteld en zaterdag in huis. Uiteraard ook dankzij de verkoopster

Goed concept

Snelle reactie goede kwaliteit en volgens afspraak verzonden. Helemaal goed. Vriendelijke groeten Paulien

Makkelijk, snel

Ik had binnen een week boek in huis. Fijn dat Bookmatch het geld vasthoud totdat jij aangeeft dat je het hebt ontvangen. Was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van Bookmatch maar ga het zeker vaker doen.

Prima service snelle levering

Boek was in nieiwstaat

Website en afhandeling bestelling, super goed en snel!

Great!

Always happy to get second hand books! Wish there was more offer as to uni books in English though.

Super geregeld

Top geregeld

Geweldig!

Snelle communicatie, goed geregeld. Heel betrouwbaar. Een aanrader voor anderen.

Prima verlopen

Prima site om boeken te kopen of verkopen

Een eenvoudige zorgloze ervaring om mijn studieboeken, dikwijls ongebruikt maar verplicht gekocht, een tweede leven te geven en andere boeken voor een redelijke prijs aan te schaffen.

Snel, veilig en helder

Snel en makkelijke toegang

Ik heb mijn boek snel en mooi (in vrolijk cadeaupapier in kartonnen doos) aangeleverd gekregen. Dit alles binnen drie dagen. Perfect.

Duidelijke service

Het bestelproces is duidelijk en je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling.

prima verzorgde bestelling

vlot bezorgd. Boek in goede staat

Makkelijk snel en goed

Fijn dat er deze mogelijkheid is om je boeken te verkopen. Ik vind het logisch dat Bookmatch een vergoeding krijgt. Ik vind het niet oké dat de verkoper de verzendkosten moet betalen. Dan blijft er bijna niks over Bij Marktplaats, Vinted e.d. betaald de koper ook de verzendkosten . Ook als je nieuwe boeken koopt moet je verzendkosten betalen. Ik zou dit graag zien veranderen.

Super systeem!

Heel snel een boek gekocht, ontvangen en voor nette prijs.

Goed geregeld.

Dit was de eerste keer via bookmatch en prima bevallen.

Alles verliep zoals gewenst. Correcte en duidelijke afhandeling