Duidelijk, overzicht

Prima site, eenvoudig bestellen.

Goed, ik heb mijn geld terug gekregen van het boek dat niet is aangekomen, dus fijn geregeld. Veilige site.

Nauwelijks vergoeding

Je houdt nauwelijks iets over aan je aanbod van gloednieuwe boeken, die je voor een achtvoud hebt had gekocht. Nogal zonde. Met een hogere vraagprijs lukt het bij Bookmatch zeker niet. Ik ga een andere verkoopmanier proberen.

Het verliep soepel en duidelijk.

Waarom 4 sterren. Omdat bookmatch vraagt ook veel kosten voor zichzelf. Anders kun je het in het marktplaats kopen veel goedkoper

Balen

Ik geen boek ontvangen. Hoe zit dat?

Helemaal prima

Het is mijn eerste keer dat ik Bookmatch heb gebruikt. Lekker duidelijk en snel. Prima ervaring!

uitstekende kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit, duidelijke communicatie.

snelle service,

Wat fijn om mijn gezochte boek zo snel te ontvangen...

Prima boek aankoop

Via Bookmatch hebben we snel een betaalbare verse gevonden van een Latijn - Nederlands woordenboek. Binnen no time was het boek, goed verpakt, bij ons! Top dus!

Goede correspondentie over de betaal-en leveringstatus

Goede correspondentie over de betaal-en leveringstatus, boek ziet er netjes uit, keurig geleverd. Geen op-of aanmerkingen.

Mooi boek voor lage prijs

Het bestelde boek kwam in 1 week.

Top! Het pakketje was in goedde staat

Mijn ervaring bij bookmatch is top! Soms kan het zo zijn dat een bestelling wat langer op zich kan laten wachten. Maar vaak is het boek dat geleverd wordt nog in goede staatte. Ik ben blij dat deze websait bestaat!

Goed verzorgd

Alles is naar wens verlopen, dus ben ik tevreden.

Zoals altijd top geregeld!

je boeken voor een goede prijs verkopen en kopen

tevreden

Ik kon alles makkelijk volgen

Goede communicatie

Boek verkocht en verzonden, zonder kosten. Komt boek toch nog terecht bij geïnteresseerde ipv bij oud papier . Gerecycled beter voor het milieu

Het boek werd volgende dag al verzonden, dus dat was heel fijn. Persoonlijk vond ik dat het boek er slechter uitzag dan werd omschreven. Maar he, wat wil je voor die prijs. Ik had het boek die ik graag wilde lezen en dat ook nog eens op tijd voor mijn vakantie. Dus al met al goede service.

Alles verliep snel en goed. Fijn bookmatch!

De site was eenvoudig in te vullen. Het proces loopt logisch en soepel en het boek werd de volgende dag al geleverd!

goede snelle reactie

goed zeer tevreden

Prima kan niet beter.

Prima kan niet beter

Heldere uitleg

Duidelijke uitleg hoe 2 boeken tegelijk versturen aangegeven kan worden dat ze beiden verstuurd zijn ook al zitten ze in één pakket.

Goede site voor boekverkoop

Makkelijke site en betrouwbaar.

Werkt makkelijk en snel

Prettige site met nuttige producten. Bestelling was snel binnen.

Snelle comunicatie en duidelijk top

Snelle comunicatie en duidelijk top.

Net boek, snel ontvangen

Boek snel in huis voorheen goede prijs. Boek zoals omschreven.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort