Timely feedback on each step of the process.

Very good.

Goede service.

Bij iedere stap werd er een mail gestuurd. Super duidelijk!

Nette mailtjes en snelle reactie

Goed duidelijk en vriendelijk advies en een prima begeleiding.

Zo precies en plezierig…

Alles op tijd… ook waarschuwingen als jezelf iets bent vergeten… ervaar ik als zeer attent…

Netjes, krijgt steeds bericht over de status

Niks op aan te merken

Goede bemiddeling

Goede bemiddeling

Vakkundig en Betrouwbaar

Ondanks de betrouwbaarheid is het proces mijnsinziens wel erg tijdrovend

Blij met Bookmatch

Duidelijke site reageren snel op vragen

Zeer vlotte en perfecte afhandeling

Topstudente werkt erg goed en correct

uitstekende en snelle dienstverlening

Ik was verrast door de goede en snelle verwerking van mijn aankoop. Nadat de eerste aankoop niet lukte, had ik binnen no time mijn geld terug. Bij een volgende aankoop had ik mijn boek binnen een paar dagen en verliep de betaling ook soepel.

fijne site om boeken te verkopen

Fijne site om boeken te verkopen en voor reviews op boeken.

Wederom uitstekend

Boek snel gevonden, goede prijs, snelle afhandeling!

Prima kanaal om onze boeken te verkopen

Het is een mooi platform om je boeken te verkopen. Het is alleen jammer dat je niet kunt rekenen op een vaste termijn bij het verzendproces. Soms is het er met een week, maar vaak duurt het veel langer. Er zouden betere afspraken moeten komen over dit traject.

Het boek was er zeer snel, in goede staat en ik kreeg keurig Een bericht dat de verkoper was betaald omdat ik het boek had ontvangen. Super service!

Perfect!

Goede service en snelle verzending!

Prachtige oplossing om goed uitziende boeken een 2de leven te geven.

Wij hebben veel boeken die na 1 keer lezen er nog zo goed als nieuw uitzien maar die wij niet hoeven te bewaren. Via bookmatch is het mogelijk om deze een 2de leven te geven. De service is prima en door het gebruik van Homerr is de verzending milieuvriendelijker en goedkoper.

Makkelijk alles geregeld

Het systeem is makkelijk; je vult een ISBN nummer in, het systeem geeft vaak al de titel en de kaft. Je kunt wat gegevens achterlaten over de staat van het boek en een verzendsysteem kiezen. Verder gaat alles automatisch. Wanneer iemand je boek koopt, krijg je een mail. Verzendlabel wordt aangemaakt voor je. Op de post doen en enige tijd later krijg je het bedrag na kosten overgemaakt op je rekening. Ik vind het ideaal!

2e hands tegen een redelijke prijs

2e hands tegen redelijke prijs met snelle reactie bij mailwisseling

Super service

Snelle reactie,super service!!

Website goed toegankelijk en praktisch, follow-zo tm klantencommunicatie en betaling prima

Ik verkoop regelmatig boeken via deze website. De mogelijkheid rechtstreeks met klanten te kunnen communiceren en vervolgens levering te realiseren gaat prima incl. tijdige betalingen. Slechts 1 zorgpunt is de snelheid van bezorging door Homerr.

Super goeie ervaring met booknext! Gaat allemaal heel snel en simpel.

Boeken zagen er goed uit, was er snel en goed begeleid door bookmatch, eerlijke manier van oversteken

Uitstekend 2de handboeken webwinkel

Eenvoudig, veilig en handig. Alle boeken besteld en thuis bezorgd. Op afspreken nakomen!

Makkelijke manier om mijn boeken door te verkopen

Ik vind het zo zonde als mijn boeken hier na het lezen alleen maar in de kast blijven staan. Met Booknext kan ik heel gemakkelijk mijn boeken verkopen. Via de app scan ik de barcode van het te verkopen boek. Dan krijg je de nieuwprijs van het boek te zien en een adviesprijs. Daarna verzend ik via Homerrr. Het duurt wel wat langer tot het bij de koper is, maar het is beter voor het milieu. Voor mij als verkoper is het handig omdat ik mijn boek alleen maar hoef in te pakken en mijn code hoef te laten scannen. De rest gaat vanzelf.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort