Alles snel en volgens plan verlopen!

Er werd goed gecommuniceerd. De afspraken werden nagekomen.

Geen probleem ondervonden.goed geregeld.duidelijk

Snelle reactie, goede prijs en service

Eerste keer dat ik gebruik maakte van Bookmatch. Verkoopproces is erg prettig verlopen. Aanrader!

Soepele en snelle verkoop

Handige en simpele wijze om boeken te verkopen

Geweldig!

Ik heb inmiddels 2 boeken verkocht via Bookmatch. Dit is een geweldig goed functionerende organisatie. Ben heel blij met de verwerking en afhandeling van het proces. Ik kan ieder die boeken wil verkopen Bookmatch aanbevelen. Ben een tevreden gebruiker.

Verassend soepel

Alles verliep snel en soepel, er werd zelfs nagevraagd of ik het boek wilde hebben vanwege de lichte gebruikssporen.

Zeer goed.

Goede en vlotte communicatie over het verloop van de bestelling

Snel, correct, duidelijk

Snel, correct, duidelijk!

efficient, snel & top!

!

Goed dat het er is

De ervaring met Bookmatch is prima maar Homer duurt vreselijk lang. Heel jammer.

Over het geheel genomen verloopt de dienstverlening soepel

Het verkochte boek heb ik kunnen afleveren bij een Homerrpunt en was relatief snel bij de koper. Het geld is netjes overgemaakt. Helaas was het dichtsbijzijnde Homerrpunt niet open terwijl dat wel zou moeten. De melding hierover is netjes opgepakt.

goed geregeld

alles is goed geregeld

Het kan beter

Het duurt heel lang om het geld te krijgen

Heel handig maar soms lang onderweg

Fijn dat je via deze site boeken kunt aanschaffen en verkopen enig minpuntje is dat de boeken soms erg lang onderweg zijn.

Lekker snel en vlot proces

Binnen twee dagen al het boek binnen

Goede ervaringen

We hebben zeer goede ervaringen nu met verkoop ,zeer goed contact met de koper en ook jullie . alleen moesten wede prijs erg vaak aan passen .zeker omdat we zeer netjes zijn en goede kwaliteit tijd boeken leveren is dat een teleurstellend manier

Goede zoekmachine, snelle service, een aanrader

Tweedehands studieboek gekocht, ging vlot, goede ondersteuning door book match in de logistiek. Fijn dat op die manier boeken nog hergebruikt worden. Leuk contact met de directe verkoper van het boek, persoonlijk kaartje erbij maakt het helemaal leuk.

Plezierige manier om je boeken te verkopen.

Snel en efficiënt, mede omdat gebruik gemaakt wordt van Homerr!

Punctueel en goed georganiseerd.

Goede Wijn behoeft geen krans ...

ik vond het boek vekopen via jullie ingewikkeld

In het verleden heb ik alles via bol.com verkocht, zonder problemen. ik weet niet waarom zo moeilijk is het bij jullie. Nu duurt het 3 weken voor dat ik uiteindelijk mijn geld krijgt. Het probleem ontstond doordat ik via postnl gaat het boek gestuurd. ik kon het niet aanpassen de afzender op de pagina van Bookmacht. hopelijk is over 3 weken opgelost, dan krijg ik mijn geld.

Binnen een week het boek van de verkoper ontvangen. Was wel verrast dat het een Engelse uitgave is, but that's no issue for me.

Snelle afhandeling

verschrikkelijk

Ik heb een homerr point aangegeven wordt het niet daar afgegeven maar op een andere plek bij een andere homrr point.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort