Snel en makkelijk

Gaat snel, gaat makkelijk, precies hoe je het als gebruiker wil hebben eigenlijk. Top!

Makelijk tweedehands boeken verkopen en verzenden

Snel simpel en mijn oude boeken krijgen ene tweede leven. Toppie

Gemiddeld

Verzending ging moeizaam. Plus heb ik een veel lager bedrag voor het boek ontvangen dan dat er gecommuniceerd was.

Bon service , et bonne communication , un livre comme neuf , bien empaqueté reçu dans les délais

Heel goed.

Makkelijk boeken kopen. Netjes geregeld.

Vloeiend proces

De site is duidelijk. Vervolgens als je het koopproces in gaat, krijg je bij elke stap (boek kopen, betalen, boek verzonden, boek aangekomen) een mail. Soms ter info soms om een actie te doen. Aan het eind is er ook nog de ruimte om van de koop af te zien als je het boek daadwerkelijk in je handen hebt. Super!

Verassend

Al vele malen verrast door de aankopen van mijn boeken. Geeft je in ieder geval het gevoel dat je zelf een goed assortiment hebt en dat dit door Bookmatch verder wordt uitgedragen aan andere liefhebbers! Bedankt voor dit goede gevoel! Egbert Wientjes Career Dynamics

Heel veel werk, en lang wachten op die paar euro die je overhoudt..

Als koper prima, Als verkoper: Boek vinden- inpakmateriaal vinden/kopen- inpakken- adresseren/verzenlabel printen- zelf betalen voor verzending- afleveren postnl- via website aangeven dat je hebt verzonden- lange track en trace intypen voor de koper- 2+ weken wachten op die paar euro die er overblijft. Oude site, moeizame interface. Oja en als je niet snel genoeg reageert blokkeren ze je account :’) Je kan beter gewoon een uur werken daar houd je meer aan over.

Echt NOOIT meer Homerr gebruiken

Wat een foute keuze is Homerr!!

Betaling duurt zeer lang

De gehele handeling is duidelijk en werkt goed en makkelijk. Alleen het uitbetalen van het te ontvangen geld duurt wel verschrikkelijk lang. Voor mij een reden om hier niet mee verder te gaan. Oo een gegeven moment heb je geen overzicht meer. Jammer.

zeer betrouwbaar en klantvriendelijk

Voor het eerst via Bookmatch besteld en mijn ervaring is zeer positief. Klantvriendelijk, helder en duidelijk, snel, eerlijk en betrouwbaar. Bookmatch hield mij op de hoogte van elke stap en de contact met de verkoper was ook uitstekend. Ik heb het artikel heel snel ontvangen, gode verpakt en de kwaliteit precies zoals beloofd was.

Duidelijk verloop van de transactie

Je word goed op de hoogte te gehouden van de status van het boek dat je gekocht hebt.

Prima afgehandeld

Fijn om op deze manier een boek te kunnen kopen. Prima en transparante afwikkeling.

zeer correct en na 1 week kon ik t boek ophalen.

Mooi goed uitziend boek na een week opgehaald. Prima service en goede communicatie met de verkoper.

tevreden

Ik ben super tevreden met mijn pakketje. Snel en netjes afgehandeld

oke

oke

Alles duidelijk geregeld en probleemloos afgehandeld

Goede kwaliteit en betaalbare studieboeken

Snelle levering, goede kwaliteit en een goede prijs

Slow

Beetje traag maar maakte mij niet uit.

Topsnelheid

Snelle levering en netjes verpakt. Zou het zo weer van u bestellen. T

Prima geregeld allemaal

Te veel mails

Het verzenden duurde best lang (met Homer, waar het ophaalpunt erg over klaagde). En dan voor elke stap in het bestel- en verzendproces een mail ontvangen hoeft voor mij echt niet. Het boek zag er verder zoals geadverteerd uit.

Goed systeem

Goed.

Goede ervaring. Alles netjes afgehandeld.

Jammer dat de zending niet is afgeleverd bij het adres van mijn keuze. En jammer ook dat de zending niet rechtstreeks naar het huisadres wordt verzonden.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort