Duidelijk en betrouwbaar

Je krijgt wat je overeengekomen bent.

Prima!!

Heel fijn en snel geholpen!!!

Goed georganiseerd

Altijd goed geregeld en houden je goed op de hoogte van het proces.

Zeer goede ervaring en geen rare praktijken!

Prijsaanbod was in mijn geval goed. Ik kon nog een beetje onderhandelen met de verkoper en ik heb een boek gekocht. Dit wordt allemaal goed gemonitord en van te voren weet je waar je aan toe bent. Als je nog niet definitief hebt gekocht kan je er altijd nog onderuit, alleen bij de laatste definitieve handeling is het definitief. Wat bookmatch wel duidelijker kan vermelden is dat ze een toeslag van 1,99 incasseren. Dit zie ik niet ergens duidelijk vooraf gemeld worden. Dit is geen kritiek maar meer een TIP. Ik begrijp dat bookmatch er ook wat aan wil/moet verdienen!

Had al vaker dit boek besteld en steeds niet gelukt. Super blij dat het eindelijk is gelukt. Bedankt

Is correct afgewerkt

Zeer tevreden.

Alles ging simpel, bestellen, verder verwerken. En elke stap wordt nagezien! TOP!!

Bookmatch is transparant en efficient

Duidelijke informatie over het koopproces, makkelijk om boeken aan te bieden, goede informatie over de financien, snelle afhandeling

Heel soepel

Elke keer goede ervaringen. Duurzame manier van transport maakt dat het iets meer tijd kost, maar dat heb ik er graag voor over. Dank!

Niet naar verwachting

Een stadsgids van Praag aangeschaft zonder uitneembare plattegrond wat ik ontdekte in Praag. Jammer had het boek goedgekeurd niet te weten dat het niet compleet was. Ondanks dat de plattegrond ontbrak was de verzorging van de verzending prima.

Ckerz 5 sterren

Via Google zocht ik wat ik wilde en vond het via Bookmatch .... een echte aanrader. Hier ga ik ckerz vaker induiken en gebruik maken van de dienst .... TOP.

Prima.

Zoekopdracht is goed gelukt.

Klantgericht

Geven tijdig bericht van de vervolgstappen.. Zeer klantgericht richting verkoper en koper. Ze monitoren op een geslaagde wederzijdse match.

Goede berichtgeving

Snel en efficiente sfhandeling

Snel en accuraat

Prettig en helder contact

Besteld, snel geleverd.

Leuk idee: matchmaking voor boeken

Ideaal als je op zoek bent naar een bepaald boek. Je kunt het tweedehands of nieuw aanschaffen.

heel goed

UITSTEKENDE SERVICE

Uitstekende service en dito werkwijze

Prima website, snel en vertrouwelijk. Kwaliteit van het geleverde boek is als zijnde nieuw.

Mijn ervaring nu is om zeker een volgende boek bestelling bij Booknext te plaatsen. Snel, attent en scherp geprijsd.

vlotte en correcte afhandeling

positief

Snelle vertrouwde afwikkeling prima informatie over de voortgang.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort