supersnel geregeld

ik heb mijn boek binnen 2 dagen verkocht en bij alle handelingen netjes en supersnel op de hoogte gebracht.

Snelle levering en duidelijk verloop via de mail. Fijn dat je ookberichten kunt sturen aan verkoper.

Geweldig!

De website verschaft duidelijke informatie. Plaatsing van de te verkopen boeken gaat snel en effectief.

Betrouwbaar en snel

Prettig om een boek dat zelf niet meer gebruikt wordt te verkopen, zodat er een ander weer plezier van heeft.

heel goede ervaringen. snelle levering , goed verpakt

Het was mijn eerste ervaringen, maar zeker niet de laatste. prettig zaken doen met Bookmatch. Snelle levering, prima boeken en keurig verpakt.

Het boek werd snel geleverd en is in prima conditie

Ik heb voor de eerste keer een boek besteld via Booknext en het bevalt prima: de website werkt goed, de communicatie is duidelijk en mijn boek werd snel en goed verpakt geleverd. Dit ga ik vaker doen!

Overzichtelijk

Het bestellen ging makkelijk. Het boek waa in goede staat en werd netjes verzonden. Via Homer duurde het een week. Dat moet je even weten. Jammer dat dat niet voorafgaand aan de bestelling werd gemeld. Verder heel tevreden.

Snelle en efficiënte afhandeling! Top!

Snelle en efficiënte afhandeling! Top!

Uitstekend!

Makkelijk in comunicatie, betrouwbaar. Reageren snel op emails!

Werkelijk zo makkelijk de verkoop van de studieboeken. Top!

Super!!

Heel goed geregeld. Laagdrempelig en makkelijk.

Ik ben heel erg blij met Booknext

Het is fijn om oude schoolboeken op deze manier te kunnen verkopen. Het ging vlot! Ik zou graag meer boeken via Booknext willen verkopen, niet alleen schoolboeken.

Simpel en snel

Echt een aanrader

Flapdrol service

Als je iets besteld, verwacht je dat het aankomt, en niet dat 2 van de 4 boeken na verloop van een maand geanulleerd worden. Zeker niet als er een studeer deadline is. Ik kan deze lachse aanpak helaas niet aanbevelen.

heel goed!

de eerste ervaring met Bookmatch en meteen een heel goede; duidelijk, snelle levering, zorgvuldig

Goed en snel geleverd.

1e keer gekocht via deze webshop. Makkelijke manier om een boek te kopen. Goede informatie over het verloop van de levering.

gemak dient de mens

supersimpel, in no-time het juiste boek gevonden en ook in no-time alles geregeld en binnen!

Homerr is extreem traag

Homerr heeft er zeer lang over gedaan om het boek terplaatse te krijgen. Dat nodigt niet uit om nogmaals iets met deze service te sturen. Zie ook groot deel van de door mij geplaatste boeken niet online staan.

Goede afhandeling

Goede afhandeling

Houden je goed op de hoogte over het verloop van de verzending. Top

Helemaal perfect

Geweldig service

Goede groen initiatief

Super gemakkelijk en helder

Voor de eerste keer booknatch gebruikt en ik ga hier zeker vaker op zoek naar boeken! Het ging super makkelijk, alles werd heel duidelijk gecommuniceerd en daarbij was 'mijn match' ook nog snel in het verzenden en was het artikel in heel goede staat. Erg blij mee!

Goede site. Prima service

Goede helpdesk. Hulpvaardig en to the point. De verzending met Homerr duurt wat lang soms.

Fijn dat er op deze manier boeken op een nieuwe plek terecht komen.

Op een leuke manier een tweedehands boek gekocht!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort