Qua verkopen een match maar dit geldt niet voor Homerr.

Bookmatch is een handige manier om tweedehands boeken te kopen en verkopen! De communicatie verloopt prima en de deal is snel gemaakt. Maar dan het verzenden: het duurt met Homerr echt veel te lang. Meerdere verzendopties zouden een pluspunt zijn, en daar betaal ik gerust wat meer voor.

Goede communicatie, snel geregeld

Ik werd op een duidelijke manier steeds op de hoogte gehouden van (te zetten) stappen, waardoor de koop snel en probleemloos verliep

Ik had nog niet eerder van dit platform gehoord maar alles ging snel en gemakkelijk. Goede informatie voorziening tijdens het proces. Kortom ik kom hier terug.

Oké.

Even wennen dat het niet snel gaat. Maar als ik me daar op instel, kan ik prima afwachten.

Prima snelle afhandeling

Betreffende boek is direct verstuurd na bestelling en goed aangekomen.

Super service

Echt super. We hebben 13% bespaard op dure schoolboeken

Goede en correcte afwikkeling, plus ondersteuning

Ja, alles moet wennen een eerste keer. Discreet berichtje op whatss app. Eerst wat gepruts met dat Homerr etiket, goede ondersteunig bij hoe en wat. Let wel, ik ben op leeftijd, en deels digivaardig. De route via een Homerr, kost tijd, maar uiteindelijk komt het goed.

Prima “match” met Bookmatch

Had nog nooit eerder via Bookmatch een boek voor mijn dochter besteld. Via MP kwam ik uit bij Bookmatch. Met de eerste verkoper op Bookmatch ging het niet goed: reageerde niet op mijn bestelling. Na een mail naar Bookmatch te hebben gestuurd had ik het betaalde bedrag weer op mijn rekening teruggestort gekregen. Heb daarna hetzelfde boek bij een andere aanbieder in de lijst op Bookmatch besteld en dat ging wél goed: binnen 2 dagen het boek ontvangen.

trage bezorging

29-07 werd het boek verzonden en 12-08 kon ik het ophalen bij Homerrpunt Wij zijn 4 keer naar het desbetreffende adres gereden waar het boek opgehaald kon worden Bij de 4de poging hebben we ons telefoonnummer achtergelaten Bij elkaar 5 keer op en neer gereden dus dat is in dit geval niet echt een duurzame verzending geweest.

Werkt uitstekend!

Ik heb heel makkelijk een boek gekocht. Uitbetaling aan de verkoper vindt pas plaats na ontvangst, dat voelt veilig. Versturen via Homerr gaat iets langzamer maar wel duurzamer, dat is fijn.

Alles volgens afspraak verlopen!

Superhandig

Groot aanbod en makkelijk bestellen tegen een goede prijs.

Alleen maar positief

Verkoop van goede boeken. De boeken zijn in perfecte staat. Herbruikbaar gebruik daar ben ik een voorstander van. Milieu vriendelijke verzending. Niet de zo snel mogelijke verzending maar op groene manier.

Prima site, duidelijke instructies.

Duidelijke correspondentie, snelle uitbetaling. Top!

Top dienst!

Zocht een boek die niet meer gedrukt wordt en overal uitverkocht was. Deze was hier tweedehands te koop. Binnen twee dagen ontvangen en contact met de vekoper via Booknext. Prima service en mooie dienst!

Makkelijk en snel geregeld

Gemakkelijk je boeken verkopen

heel makkelijk met de app van booknext, om alle jouw boeken te scannen en op verkoop te zetten.

Snelle en correcte afhandeling.

Uitstekende service.

Het boek is snel geleverd en ziet er goed uit.

Prachtig boekenaanbod

Raar dat ik voor de verzeding moet betalen.

Heb laast een boek van 5eu verkocht waarvan ik 1.50 moet betalen aan bookmatch (prima, maar kan miss beter in verhouding met hoe duur de boeken zijn), en ik moet 4.50 verzending betalen. Dit betekend dat ik verlies maak op het verkopen van mijn boeken. Beetje raar.

koper reageert totaal niet

Bestelling 1 dag later verstuurd naar koper. Koper ontvangt bestelling 4 dagen later. Koper reageert totaal niet voor ontvangst aan Bookmatch. Pas nu krijg ik mijn verkoopprijs op mijn rekening ! Slechte zaak.

Betrouwbaar

Het verkopen van mijn boek ging heel soepel. Duidelijke communicatie tussen verkoper bookmatch en koper.

Topervaring bij Bookmatch

Mijn eerste match bij Bookmatch ben ik supertevreden over! Snelle communicatie en verzending, na bestelling volgende dag al in huis. Bestelde boek zag er als nieuw uit. Absoluut een aanrader voor een volgende keer!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort