Erg handig, om boeken nog een tweede kans te geven.

Ik vind het een mooi systeem, en ik verdien er ook nog een beetje mee.

Verkoop boeken gaat omslachtig.

Omslachtige manier om je boeken te verkopen. Je krijgt pas je geld als koper je boek ophaalt bij een Homerr punt ophaalt. Sommige kopers doen daar erg lang over of komen niet opdagen.

Traag

Het is fijn om op deze manier je boeken te kunnen verkopen, echter het duurt alles bij elkaar wel heel lang voordat het allemaal rond is en het geld uitgekeerd wordt! Maar misschien is het een kwestie van wennen...

Goed verloop van versturen tot het bedrag op je bankrekening.

Bookmatch is excellent!!

Everything goes smoothly and without any problem. I would definitely recommend this platform to all students!!

Goede prijzen snelle verzending

Goede prijzen. Snelle verzending. Het was de eerste keer dus ik wist niet dat ik moest reageren bij ontvangst. Na bevestiging meteen gedaan en daarna weer een keurige mail over de afhandeling.

Het was een goede service en redelijk snelle levering

Ik heb het fijn ervaren

Fijn ervaren.

Keurige afwikkeling

Netjes geregeld en vanwege de bemiddeling voor beide partijen zekerheid dat het pakketje aankomt en de betaling na aflevering wordt geregeld.

Ideale manier om boeken te verkopen.

Een hele fijne manier om je boeken te verkopen. Je wordt goed geïnformeerd per app en per mail over de gang van zaken. Er zou wat meer reclame voor gemaakt mogen worden zodat onze geliefde boeken op een fijne manier rondgaan. Mocht je boeken willen kopen of verkopen ben je bij Booknext op het juiste adres.

Makkelijk

Het systeem is niet zo transparant dat je meteen in de gaten hebt dat mijn verkoopprijs, niet gelijk is aan de koopprijs… Ook dat zou terug te zien moeten zijn rekenvoorbeeld. Hoe transparanter, hoe beter.

Makkelijk en snel

Snel boek gevonden, ook zeer snel besteld en betaald. Verzending bij mij was binnen 3 dagen in huis Zeer netjes dus Oja boek was ook als nieuw

Gebruiksvriendelijke website. De afwikkeling van de match gaat snel en gemakkelijk. Heel fijn dat je gelijk het verzendlabel online kunt kopen.

Goed en snel

Snel en duidelijk!

Ik beveel het aan

Werkt prima!

Hped

Snelle afhandelong

Verrassend en tevreden

Bookmatch was voor mij nieuw. Aanbod is verrassend divers. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Zorgvuldig

Verrast over de zorgvuldigheid en snelheid! Top!

Makkelijk en goed geregeld

Boeken 2ehands gekocht via bookmatch. De kwaliteit klopte met de beschrijving. Verzending en termijn conform verwachting

helder en snel

Na de ontdekking dat bol.com geen 2 e handboeken meer verkoopt kwam ik via Google hier terecht. En dat is me heel goed bevallen; heldere instructies en goede communicatie bij het tot stand komen van de verkoop. Aanrader dus!

Heel fijn om zo boeken aan elkaar te verkopen!

Ik wist niet dat pakje was aangekomen op ophaalplek

Een gemis is dat je niet weet wanneer het pakje is aangekomen op de ophaalplek.

Prima, vlot en netjes geholpen.

Fijn dat alles zo vlot verloopt. Ik ben zeer tevreden.

Ik heb het boek netjes ontvangen.

Mijn bestelling is keurig afgewerkt en ik heb het boek netjes ontvangen. Met vriendelijke groeten, Maria Pereira

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort