Goed en snel

Alles snel afgewrkt

Het proces verloopt heel soepeltjes.

Alles is heel helder, je wordt goed op de hoogte gehouden en het verloopt heel gladjes. Top!

Prima service, duidelijke website

Helemaal top om zo boeken een tweede kans te geven.

Makkelijke en snel bestellen

Goede en snelle communicatie bij vragen/problemen.

Goede, snelle en duidelijke communicatie

Gelijk na de bestelling kreeg ik al een email met informatie over het vervolg ervan. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer ik het pakketje kon verwachten en dat was ook al heel snel. Echt super!

Alles goed geregeld

Ze maken waar wat ze schrijven

uitstekend !!!

kan niet beter

goede communicatie

Fijn voor mij als klant, alles was duidelijk en aan mij doorgegeven.

Super geregeld

Gewoon goed

Goede ervaring mee.

Van a tot z prima geregeld... alles onder controle tot aan de aflevering toe

Ik kocht voor t eerst een boek via booknext. Op de website was alles duidelijk weergegeven. Na het maken van mijn keus geen onverwachte bijkomende kosten. Direct contact mogelijk met de verkoper... Het enige nadeel vond ik dat er nog aardig wat dagen overheen gingen voordat het boek bij het afhaalpunt was. Dan ben je soms niet direct in de gelegenheid om het te halen en gaat er nog een paar dagen overheen... Dus je moet geen haast hebben. Maar zelfs dan komen de reminders... vergeet je boek niet op te halen!! Alles top geregeld!

Zeer eenvoudig en duidelijk

Het is een heel eenvoudige manier van zoeken op basis van isbn nummer. Daarna selecteer je de beste match voor jou en dan is het klik en klaar. Gewoon de eenvoudige stappen volgen. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang. Het werkt heel erg prettig!

Betrouwbaar tweedehands boeken kopen!

Door de wijze van verkoopbemiddeling is het voor zowel het kopen als verkoper van boeken veilig en vertrouwd om te (ver)kopen.

Werk super maar veel mails

Voor onze dochter zijn wij op zoek gegaan naar boeken voor haar studie. Het makkelijkst is natuur;lijk gewoon een nieuwe boekenpakket bestellen, maar aangezien ik vind dat er al genoeg op deze wereld is zoek ik altijd eerst even of er ook gebruikte zaken te vinden zijn. Dit werkt bij Bookmatch fantastisch goed moet ik zeggen. Zowel het vinden, alswel het bestellen en betalen verloot zeer simpel en logisch. Groot nadeel vind ik de enorme hoeveelheid mails welke je ontvangt. Per boek(!!!) ontvang je een bevestiging van je bestelling, een bevestiging dat de verkoper wordt verzocht het boek op te sturen, een bevestiging dat Bookmatch een herinnering naar de verkoper heeft gestuurd om het boek op te sturen, een bevestiging dat het boek is opgestuurd, een bevestiging dat het boek onderweg is, een vraag of je wilt bevestigen dat je het boek hebt ontvangen, een bevestiging dat Bookmatch de verkoper bijna gaat uitbetalen en tot slot!!!! nog een bevestiging dat de verkoper is uitbetaald! Gelukkig had ik "maar" 3 boeken via Bookmatch besteld. Ik moet er niet aan denken dat ik daar alle 15 boeken voor onze dochter had besteld. Kortom, zeer tevreden en als Bookmatch de zaken dusdanig aanpast dat ik alleen een mail met de orderbevestiging ontvang en het verzoek om de ontvangst te bevestigen, (de rest kan prima in mijn account nagekeken worden) dan zou ik zo weer boeken kopen bij Bookmatch.

Goed contact.

Heel erg goed bedankt

Bookmatch het medium om je studieboeken te verkopen!

Geweldige manier van matching en verkoop. Duidelijke uitleg van welke stappen je dient te nemen alvorens je verkocht heb. Ik ben er blij mee!

Netjes en makkelijk

Overzichtelijk en correcte afhandeling.

Alles is super goed gegaan

Good

Very fast and good

Keurig boek en snelle levering voor een mooie prijs

Keurig boek en snelle levering voor een mooie prijs

Top app om je boeken te verkopen.

Werkt top deze app. Einge toevoeging als je oude boeken hebt zonder ISBN nummer wordt het moeilijk om de app te gebruiken.

Één woord TOP!!

Zowel met Bookmatch als met de verkopers een prima communicatie.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort