Een fijne ervaring

Via FB kennis gemaakt over Booknext en gelijk een boekje met cd gevonden die ik graag wilde hebben. Makkelijk te betalen en goede communicatie via emails.

Uitstekende afhandeling

Goede ervaring. Het duurt ff voor het afgehandeld is Door de bezorgdienst of het afhalen.

Prima site, goede service

Site werkt heel goed. Verzendlabel volledig met adres binnen te halen, zo is je boek snel verkocht. Site is heel overzichtelijk en goed te begrijpen. Ook als koper ben ik tevreden. Maar goed , gezien de servicekosten die berekend worden mag ik dat allemaal ook wel verwachten.

Prima website!

fijn dat deze mogelijkheid ,om boeken te kopen en verkopen, er is. Prima geregeld dikke duim!

Snel, netjes en efficient.

Met minimale inzet, maximaal resultaat. Geweldige service!

Professioneel en betrouwbaar

Zeer prettig dat de contacten en betalingen tussen koper en verkoper verlopen via Bookmatch. Alle stappen in het proces zijn zeer helder, je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en er wordt snel gereageerd.

Super snel

Op zoek naar een schoolboek voor mijn dochter. Ik kwam deze site tegen, die ik niet kende en vond het boek! Het was binnen 2 dagen in huis en gratis verzonden :)

Alles volgens afspraak

Beschrijving juist, levering volgens afspraak.

Snel, correct

Tot nu toe reageren de meeste verkopers snel na bestelde boeken. Wanneer een verkoper nog een bepaalde actie moet ondernemen om uitbetaald te krijgen. Dan wordt vanuit Bookmatch een extra reminder gestuurd. Tot op heden zeer tevreden.

Super, veel keuzes, goede prijs

Supper tof

Bestellen gaat super makkelijk en je verwacht altijd de beste, ik raad het zeker aan. Het is erg vetrouwd en snel heb mijn pakketje binnen 2 dagen gekregen. Ik ben er helemaal blij mee.

duurzame partner in boeken verkoop

Prima bedrijf dat met betaalbare porto koper en verkoper aan elkaar koppelt. Mooie vervanger van bolcom!

Geweldig!

Goede bemiddeling, alles oké!

Alles makkelijk en veilig

De process is makkelijk en zeer veilig.

Goed geregeld

Duidelijk en prima geregeld

Snel en efficiënt

Geduld is een goede zaak

Het duurde wel negen dagen maar dat schijnt dan goed voor het milieu te zijn. Een ophaalpunt is helaas ook verder dan de brievenbus en ik heb het dan maar lopend opgehaald om mijn bijdrage toe te voegen.

Eerste ervaring is nier tegengevallen

De boeken die geleverd zijn in goede staat

Geweldig systeem

Prima in orde

Prima en snel geregeld!

Nog niet gestroomlijnd maar goede site

Zojuist met succes mijn eerste boek verkocht via BookNext. Dat ging uitstekend, en ook de administratieve afwerking verloopt vlot. Wel had ik nogal wat moeite met het verzenden via Homerr, omdat de BookNext-instructies hierover erg verwarrend waren. Ik kreeg daardoor geen verzendlabel, terwijl de koper al wel een melding kreeg dat ik het boek verzonden had, toen ik dat nog niet gedaan had. Een volgende keer gaat dat waarschijnlijk wel beter, maar die instructies mogen echt wel wat duidelijker. Voor de rest: een goede site!

Wat onzeker, maar goed geholpen

Ik was onzeker omdat dat koper de match on-hold had gezet, maar het boek wel had afgehaald. Goed geholpen door bookmatch

Zeer tevreden over de snelle reacties van Bookmatch

Ik ben zeer tevreden, hoe Bookmatch de zaken aanpakt. Goede en snelle communicatie. Het is alleen heel jammer, dat sommige aanbieders er met de pet naar gooien. Blijken een boek niet meer te hebben en bieden vervolgens een totaal ander boek aan, of reageren helemaal niet. Dit zijn natuurlijk waardeloze aanbieders, die misbruik maken van de 100% inzet van Bookmatch. Gelukkig was er één aanbieder die reageert en handelt zoals iedereen zou moeten doen. Snelle communicatie (3 mails binnen 1 dag) en de dag erna had ik het gewenste boek al in huis. Ik wens Bookmatch dan ook heel veel succes met die aanbieders, die wél van goede wil zijn!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort