Superhandig

Veel keus, makkelijk, duidelijk en mooi concept.

Duidelijke webshop

Prima service - perfect om 2e hands studieboeken te kopen.

Mijn eerste ervaring met dit platform. Daags na matching (en betaling) prima verpakt boek ontvangen, wat in uitstekende staat bleek te zijn. Als dit maatgevend is voor de service in de breedte dan kan ik maar 1 ding zeggen: Kijk eerst hier of 't door jou gezochte boek staat aangeboden.

Super snelle en fijne service, daarnaast betrouwbaar en meegaand!

Ik heb zeer snel mijn boek in goede staat ontvangen door de prettige service van Bookmatch!

Goede mogelijkheden om contact te hebben

Goede mogelijkheden om vragen te stellen en beantwoorden. Duidelijke site. Snel overeenkomst en verstuurd. Verzending via Homer prima geregeld.

Zeer tevreden over bookmatch

Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure en fijne terugkoppeling. De levering was snel en keurig verpakt. Al met al zeer tevreden!

Bookmatch zit overal!

Bookmatch maakt gebruik van meerdere platforms, zoals Marktplaats. Als je daar iets op zoekt, kom je wellicht ook bij Bookmatch terecht. Het is mij vaak voorgekomen dat je dan via Bookmatch voordeliger studieboeken kan kopen. De afwikkeling is vervolgens veilig en professioneel.

Snel en gemakkelijk

Het ging allemaal soepeltjes!

Duidelijk en overzichtelijk

Snelle levering, mooie matches

Ik kocht acht verschillende boeken bij diverse verkopers. Allemaal kwamen ze binnen een week binnen. In de staat zoals omschreven. Dit is naar mijn ervaring een betrouwbaar platform met mooie matches.;)

Goed geregeld

Prima service.

Snelle en goede service.

Prettige goed service vriendelijk

Speciale dank aan Wouter en medewerkers Aanrader voor iedereen

Snelle afronding

Ik heb woensdag eind van de middag een boek besteld en nu al binnen terwijl er 10 tot 20 dagen voor staat De communicatie is ook super en duidelijk. Zou er weer bestellen.

Adequaat en goed

Ik bestelde een boek via Bookmatch en was aangenaam verrast door de vraagprijs van het item, de snelle levering en de communicatie.

Snel reactie en verkoop

Gewoon zeer goed

Snel en goed. Zeer tevreden.

Goede service en communicatie

Hoewel de zending wat vertraging opliep toch binnen de 8 dagen gelukt en op tijd voor mijn vakantie! Goed ingepakt en het boek zag er netjes uit, dus een tevreden klant!

Alles goed geregeld en duidelijk

Goede communicatie over verloop verkoop .watts app bericht krijgen over verkoop boek erg fijn .

Werkt niet foutloos.

Zo spoedig mogelijk werd door mij het boek verzonden, maar de ontvanger verzuimde om de ontvangst te melden, zodat ik zelf actie moest ondernemen. Want anders duurt het vrij lang, voordat je je geld krijgt. Gelukkig kon ik via een omweg het telefoonnummer vinden en opbellen. Daarna werd de melding geregeld. Maar het blijft een zwakke schakel

Uitmuntend

In combinatie met de verkoper was dit uitmuntend. Heldere communicatie en werkwijze, korte lijnen met verkoper. Deze ervaring was heel positief.

Snelle en goede service

Snel en goed

utistekende service

Van begin tot einde ging alles "van een leien dakje"

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort