Snelle match en afhandeling

Na tip van nichtje al diverse boeken aangeschaft via bookmatch. Zeer goede ervaring. Snelle match en bij annulering snel geld terug. Goed tussenpersoon.

goed geregeld

Je zoekt een boek, vind het op boekmatch, besteld en betaald. Na enkele dagen ploft het op de mat. Prima geregeld.

Ben zeer tevreden.

Nadat ik mij aangemeld hebt is alles in een versnelling gegaan. Boek vandaag ontvangen en u heeft nadat ik de ontvangst heb doorgegeven direct het geld naar de verkoper over gemaakt. In één woord geweldig, geen problemen. Ik blij, de verkoper blij en u blij dat de match is afgerond. Dit zou iedereen moeten doen. Het is een aanrader. Mvg. Govardus

1ste x dat ik hier iets bestel en gelijk toppie

Dit is mijn 1 ste bestelling hier. Boek was zijn geld meer dan waard. Dat langer duurde was geen probleem. Heb het al besteld voor me zoon die het pas nodig heeft na de zomer voor school. Boek was netjes op tijd geleverd en in uitstekende conditie. Als ze zo allemaal zijn raad ik het iedereen aan

Verwarrend al dat Engels

Hoi, Ik begrijp dat jullie van origine een Engelstalig bedrijf zijn en dat we in Nederland graag Engelse woorden gebruiken. Echter, is het niet altijd even duidelijk wat er bedoeld wordt. Ik denk dat veel mensen dat niet eens durven toe te geven.... Maar al dat Engels is meestal onduidelijk en bevordert de communicatie niet.

Snel, veilig en betrouwbaar

Ik ben erg blij met deze ervaring en ga zeker nog eens kijken via hier. Bedankt!

Makkelijk en inzichtelijk

Het boek kon ik gemakkelijk inleveren bij een Homer-punt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het verzendproces.

Uitstekende prijs, snelle levertijd, prima ervaringen!

Uitstekende ervaringen met Bookmatch...

Goeie communicatie, duidelijk hoe het werkt.

Goede en veilige transactie!

Alles duidelijk te volgen en open en eerlijk.

Goede online communicatie, verzenden via Homerr eenvoudig.

Prima platform en veilig betalen voor de aangeboden kwaliteit

Boek gekocht en betaald via Bookmatch. Nooit verzonden, dus geld terug gekregen. Boek later goedkoper opnieuw bij een ander besteld. Boek snel verzonden, omschreven kwaliteit kwam overeen (zeer goede kwaliteit). Ontvangst en kwaliteit bevestigen, en klaar. Zo simpel en een studieboek voor minder dan de helft van de nieuwwaarde op de kop getikt.

Snelle verzending, zorgvuldig verpakt, blij mee!

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Bookmatch een bestelling deed, ga het zeker vaker doen.

Correcte en snelle afhandeling

Bestellen, betalen en natuurlijk het ontvangen van het desbetreffende boek ging vlekkeloos.

Even spannend hoe het precies werkte met verzending via Homerr

Goede communicatie en proces verliep goed

Prima voor elkaar.

Leuk om zo je boeken weer te delen.

Soepel, zeer duidelijk en overzichtelijk afgehandeld

Als elke webshop het zo zou doen, waren veel problemen de wereld uit geholpen.

Prima geregeld!

Goede site, snel en simpel je boek thuis. Goede informatie.

Snel en gemakkelijk

Goed geregeld. Duidelijke communicatie.

Duidelijk

Snel

Super goed

Alles is goed geregeld en makkelijk te vindne

Attent, duidelijk, aardig mensen!

Duidelijke communicatie, prima geregeld allemaal.

Tot

Super site

Goed en snelle communicatie

Had een vraag aan Bookmatch en ze reageerde snel. Alleen jammer dat de verzendtijs verlengd is. De verkopers geven alleen niet echt antwoord als je een vraag steld.

Moet even wennen aan verstuur systeem Homer , maar werkt perfect

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort