Werkt perfect!

Werkt perfect! Communicatie gaat allemaal via bookmatch. Duidelijke uitleg.

Snelle eenvoudige afhandeling. Goed contact met de verkoper.

Top service!

Conform verwachtingen prima op tijd geleverd.

Betrouwbaar en snel

Deze site is een Absolute aanwinst voor personen die boeken willen kopen en verkopen

Alles prima en snel afgehandeld

Zoals hier boven aangegeven

alles snel verlopen

ik ben er blij mee, alles snel verlopen, een boek als nieuw ontvangen en voor een goede prijs.

excellent service!

Great cost- saving to obtain a classic that is out of print. Thanks. I’ll definitely consider using again.

Blij dat ik bookmatch heb ontdekt

Prettige communicatie, snelle verzending en afhandeling. Sommige boeken zijn zo goed als nieuw. Ben alleen benieuwd hoe dat werkt met die online linkjes met zo’n tweedehands boek, via Noordhof heb ik inmiddels een account maar weet niet of bijvoorbeeld uitgeverij van Gorcum ook zo werkt.

Eenvoudig gemakkelijk en snel

Met Bookmatch heb je eenvoudig gemakkelijk en snel je benodigde studieboeken in huis, en óók nog voor een zeer scherpe prijs !

Praktisch en snel

Je hebt geen omkijken naar. Zoek je boek, bestel, betaal en voor je het weet is het binnen.

Top geregeld

Netjes allemaal

De eerste keer dat ik hier een boek heb gekocht is uitstekend verlopen.

Ruim aanbod, goede prijzen, eerlijk over staat van het boek. Snel geleverd. Gewoon top.

alles verliep goed en snel. Het Boek was in goede staat.

Slecht voor verkopers.

belachelijk dat op een marktplaats voor schoolboeken de verzender zowel de verzendkosten als de bemiddelingskosten moet betalen, je houdt daarna bijna niks meer over van de verkoopprijs

Heel makkelijk en duidelijk

Duidelijke en overzichtelijke site, snel te regelen, scheelt veel geld.

Tevreden!

Boek besteld en 3 dagen later hebben we het boek in keurige staat ontvangen! Prima niets op aan te merken.

Fijne manier om mijn studieboeken te verkopen

Doordat Bol.com gestopt is met de verkoop van tweedehands boeken ben ik bij Bookmatch terecht gekomen. Het werkt prima; misschien wat veel mailtjes.. dat mag wat minder. Heb bij aankoop ook gemerkt dat het niet altijd goed gaat... Wat mij wel opvalt dat bij Bookmatch hetzelfde post.nl tarief betaald moet worden als ik het zelf online zou aankopen; dat was bij bol.com beter en het tarief zou toch lager moeten kunnen zijn... Bookmatch heeft vast onderhandelingsruimte met post.nl om lagere tarieven te kunnen krijgen en deze aan te kunnen bieden... Mvg, Bas Romers

Boek in zeer goede staat en erg snel ontvangen!

Boek in zeer goede staat en erg snel ontvangen!

Geweldig , mooie kwaliteit boeken, scheelt een boel geld en super service en snelle levering

Prima, duidelijk en betrouwbaar

makkelijk boeken verkopen

Tijd speelt geen rol bij Bookmatch

In deze maatschappij waarin snelheid ons weghoudt van zaken die belangrijk voor ons zijn, is een 'slow service' een gat in de markt. De bestelling wordt hoe dan ook afgeleverd, alleen het moment waarop is lange tijd onduidelijk. Dit geeft ons de mogelijkheid om ons in de tussentijd bezig te houden met andere zaken die onze aandacht vragen. Door de levertermijn flexibel te houden wordt binnen de marges van wat redelijkerwijs haalbaar is ook het milieu maximaal gespaard.

Boek snel en keurig ontvangen

Netjes mails binnen om reminders te sturen over levering, ontvangst en betalingen. Prima!

Mijn ervaring was prima!

Het was heel prettig. De verkoper reageerde snel en het contact verliep prima. De site van bookmatch is prettig in het gebruik en makkelijk te navigeren.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort