Uitstekend. Vanaf bestelling t/m afhaaladres

Voor herhaling vatbaar.

Snel en In goede staat

Een heel goed service

Betrouwbaar, goede informatie, reageert supersnel op mails

Zoals ik net hierboven zeg.

Prima.

Duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Super geregeld

Super mooie boeken

En dat voor 2ehands. Lekker duurzaam en nuttig!

Werkt prima

Boeken komen op tijd en onbeschadigd binnen. Prima service.

Service is prima

Snelle levering. Goed verpakt. Mooie prijs

Kan iedereen aanbevelen

Goede communicatie. Alles is zeer goed geregeld. Super. Kan iedereen aanbevelen.

Makkelijk en snel je studieboeken verkopen

Makkelijk in het gebruik door de app. Verzenden gaat makkelijk en stap voor stap.

Mooi systeem, werkt snel en betrouwbaar

Betaling aan koper vindt pas plaats als je aangeeft dat je het boek hebt ontvangen. De communicatie is heel duidelijk. Ik kreeg het boek snel en het was in goede staat. Mooi systeem!

Werkt super!

1e keer dat ik een boek verkocht heb via bookmatch. Moet zeggen dat het top is. Smsje daarna alles zo geregeld. Hoop dat ik de rest van mijn boeken ook snel kan verkopen.

Het systeem werkt uitstekend. Veel keus. Altijd snel informatie over verloop van het afhandelingsproces. Website is overzichtelijk.

Ik had nog geen ervaring met Bookmatch. Deze eerste ervaring was helemaal top. De communicatie was helder, en vooral dat pas na akkoord de verkoper wordt betaald geeft vertrouwen. De verkoper had ook alles goed gedaan. Boek als nieuw en goed verpakt.

Helemaal top!

Ik heb hier nu al 3 boeken vandaan en vind het concept van de Bookmatch geweldig. Ik heb de boeken ver onder de prijs van andere boeksites kunnen bemachtigen en het feit dat ik zekerheid dat er pas betaald wordt als ik het boek heb, geeft mij veel vertrouwen.

Goed gedaan Bookmatch!

Geweldig ‘tussenpersoon’ voor voorloper en aankoper. Loop beiden geen risico voor een kleine bijdrage! Top!!

zeer goede service.

Hele goede en snelle klantenservice, snelle levering. Uitstekende website

Heel handig systeem

Nog geen 2 dagen maak ik van Bookmatch gebruik, maar heb nu al ervaren dat dit echt een goed systeem is om andere mensen te helpen en zelf ook nog een extra zakcentje te verdienen met mijn oude studieboeken. Echt een aanrader.

top!

Heel handig en makkelijk. 1 nadeel: al die verschillende mailtjes. Als je 20 boeken besteld zie je door de bomen het bos niet meer....

Snel & goed

Dit is mijn eerste ervaring en ik vind dat ik goed en vlot ben geholpen. Steeds keurig op de hoogte gehouden van het proces en vlot afgehandeld. Zeer tevreden en zeker een aanrader.

Uitstekende transaktie

Mijn eerste ervaring met Bookmatck. Heel vlotte bezorging en boek in uitstekende staat. Goede prijs.

Veel keuze en zeer handig te bestellen. Goede site

Makkelijk en duidelijk Fijne verkoop site

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort