Ik zocht een boek en heb het via bookmatch gevonden. Goede prijs en binnen een paar dagen in huis. Super handig!

Super goed geregeld!

Levering duurt iets langer maar ik ben zeer tevreden over het resultaat

Snelle levering en kwaliteit conform aanduiding op website

Snelle levering en kwaliteit conform aanduiding op website

Blij!

Was al een tijd op zoek naar het boek Mangiare! Een prachtig italiaans kookboek. In minder dan een week tijd in mijn bezit, heel blij! Dank voor deze mooie dienstverlening!

Ideaal, groot aanbod 2e hands boeken.

Snel en correct afgehandeld.

De bestelling was snel en correct afgehandeld, enkele dagen na de betaling had ik het boek al in mijn bezit!

Prima geregeld.

Prima geregeld

Goede service en communicatie gedurende het aan-/ verkoopproces

De communicatie, via 'Bookmatch' tijdens het verkoopproces van het door mij aangeboden (studie)boek verliep stapsgewijs, waardoor ik telkens goed geïnformeerd was en bleef over de actuele status. De uiteindelijk snelheid van afwikkeling, had wat mij betreft sneller mogen zijn, maar uiteraard is deze afhankelijk van meerdere (externe) partijen.

Goed en goedkoop

Even wennen maar het is een heel milieuvriendelijk alternatief vergeleken met andere aanbieders van tweedehands boeken!

Een bijzonder gebruiksvriendelijke site

Ik ben erg tevreden over de site, maar vooral over de reactiesnelheid en de efficiency van de mensen bij Bookmatch. Echt top!

Weinig bekend bij kopers

Het systeem van bookmatch is prima maar te weinig bekend bij het grote publiek. Voorheen verkocht ik veel boeken via bol, hier helaas te weinig tot nauwelijks. Voor de commissie die je moet afdragen zouden ze veel meer moeten steken in reclames.

Goede service, duidelijke uitleg hoe het gaat lukken er een match is. Een aanrader voor iedereen die ziekt.

Loopt perfect!

Perfect!

Je besteld een boek, je krijgt meteen een keurige mail met de bevestiging. Dan stuurt de verkoper een persoonlijk bedank bericht en dat het artikel wordt verzonden. Daarna een bericht van verzending en track and tracé. Jullie zij net zo goed als die ene grote aanbieder met het blauwe poppetje! :) Bookmatch ben ik dus nu meteen fan van!

Net als een online winkel

Ik kende dit concept niet, mijn dochter had dit boek nodig. Besteld, het is heel snel verzonden. Verder merkte ik eigenlijk niet dat er iets tussen zat. Alleen een extra beoordeling zit er tussen. Dus voor mij een zeer positieve ervaring!

effectief, efficient en snel

geboden en vraag gesteld via de applicatie , antwoord gekregen, deal gesloten, het boek snel ontvangen , snelle en correcte afhandeling

Snel en volgens agspraak

Goed en snel geleverd , boek in nette staat volgens afsspraak !

Lang duren bericht

Duurd lang na opsturen reatie dat het boek binnen is. En geld gestort wordt

Boek is “nooit” gebruikt

Ik heb hier laatst een boek besteld. Ik heb een besteld waarbij stond: boek is nooit gebruikt. Ik denk bestel die want hij was maar 11,99. Krijg ik hem binnen (overigens wel snel) zijn er in het boek allemaal aantekeningen geschreven en valt de kaft er bijna af. Het gaat misschien om de inhoud maar als er staat dat het nooit gebruikt is kan je daarvan uit gaan. En sommige informatie is hierdoor moeilijke te lezen. Niet tevreden dus. Alleen bestellen als je snel een boek in huis wilt en niet geeft als er in gekladderd is.

Eerste ervaring met BookNext... en een goede

Heb mijn eerste boek via BookNext verkocht en het proces van aanbieden en verkopen verliep prima, alles met een paar klikken geregeld en de klantenservice van BookNext heeft me prima geholpen bij de vragen die ik had. Een aanrader als je makkelijk je overtollige boeken wilt verkopen!

Dit is echt een heel goede dienst.

Ik heb steeds heel snel het boek binnen. Een heel goede manier om twee de hands boeken te kopen. Goed voor het milieu en het werkt prima. Al divers schoolboeken zo besteld

Slechte dienstverlening van verkoper!

De verkoper welke bij Bookmatch boeken tekoop aanbied, is niet eerlijk. Zij heeft een foto en tekst geplaatst bij de door mij gekochte boeken en ik heb iets anders ontvangen. Na te hebben geklaagd, zijn er afspraken gemaakt met de verkoper en deze is die niet nagekomen. Erg jammer. Het betreft hier Gaveboeken uit Wassenaar. Bookmatch kan hier nu niets meer aan doen. Het is voor mij en Bookmatch een dure les geweest. Ondanks dat Bookmatch hier niet direct schuldig aan is, zal ik de site van hun niet meer bezoeken en dus ook niet aanbevelen aan andere kopers.

Goed en makkelijk te gebruiken

Vlotte en goede dienstverlening.

Top! Heb het boek erg snel en in goede orde ontvangen!

Goede service! Ben zeker tevreden. Prijs en kwaliteitsverhouding is ook super!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort