Super prettige service

Prettige ervaring. Reageren erg snel op vragen en een goede service.

Goede service en kwaliteit

Snelle levering. Mooie kwaliteit van het boek. Super blij mee.

Gloednieuwe studieboeken voor een mooi bedrag

Het is allemaal al duur genoeg en op deze manier maak je beide partijen blij.

Goede service en uitstekende communicatie

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. En uitstekende communicatie door zowel bookmatch als de verkoper vh boek.

Top organisatie!

Werkt uitstekend!

Uitstekend!

snel en goed

snelle levering en goed comminucatie.

super service, je ben als koper beschermt

super blij mee

top!

zeer goed "Wouter"!! ga zo door !! :)

Fantastische manier om tweedehands boeken te kopen!

Erg tevreden over deze service. De communicatie is snel en duidelijk en de acties zijn makkelijk uit te voeren. Fijn om op deze manier (tweedehands) boeken te kunnen zoeken en te kopen en verkopen.

Proces van kopen is eenvoudig, en het werkt.

Mooie selectie boeken. Aankoop is gemakkelijk gedaan, en het boek werd ook echt verstuurd. Goeie prijs ook.

prima!

De bestelling ging helemaal snel en naar wens!

Snelle, veilige en goede service

Deze service is me erg goed bevallen, het is duurzaam (tweedehands en vervoer zo duurzaam mogelijk) en de reacties waren snel.

Snel, prettig en duidelijk!

Dit was de eerste keer dat ik van Bookmatch gebruik maakte. Verrassend goed gegaan.

Erg fijn platform om goede boeken tweedehands te kunnen kopen.

Het aanbod van Bookmatch is heel breed, waardoor ik bijna altijd de boeken vind waar ik naar op zoek ben, voor een prettige prijs. Order plaatsen gaat heel makkelijk en Bookmatch doet er alles aan om de boeken snel te laten verzenden door de verkopers.

Uiteindelijk netjes maar duurde erg lang

Uiteindelijk alles goed gegaan. Duidelijke mails. Maar duurde al met langere lang voor dat we het boek in huis hadden. Dat nodigt niet uit voor een tweede keer, tenzij je helemaal geen haast hebt. De keuze voor aanbevelen ja is dus op basis van geen haast hebben.

Goed dochter blij

Mooi initiatief

Soms even wachten op een boek is ook voorpret. Daarnaast dat boeken weer worden "verder" gelezen.

duurzaam

Ik ben blij dat ik zo op een duurzame manier aan boeken kan komen.

Geweldig georganiseerd en gestroomlijnd.

Georganiseerd en gestroomlijnd

Well done!

Goede en duidelijke begeleidt gedurende het aankoop traject. Well done. KL

prima service en communicatie

ik werd goed op de hoogte gehouden. Boek was erg goed verpakt. Niets dan lof voor Bookmatch en de verkoper.

Goed verkoop platform

Erg handig om regelmatig een overzicht van de te koop staande boeken te geven met prijsvergelijkingen.

goede veilige dienst

Ik had geen probleem.