Levertijd ontzettend lang

Ik vind het een hele mooie dienst. Alleen duurde het wel heel erg lang voordat het boek klaar lag op het afhaalpunt. Vanwege de achterliggende gedachten zou ik vijf sterren geven, maar de levertijd was 15 dagen. Gelukkig had ik totaal geen haast of verlangen het boek snel te lezen, maar anders kan het wel vervelend zijn.

TOP, snelle service

TOP, snelle service

Boeken tegen goede prijs! Duidelijk wat de verkoper biedt

Fijn deze website! Boekomschrijving duidelijk, verkoop zonder onderhandeling, dat is fijn voor mij en de verkoper. Na aankoop werd boek direct verzonden, dus ik had hem de volgende dag al in huis.

Product werd netjes verpakt en snel geleverd.

Heldere klant journey

Duidelijk proces waarvan je goed op de hoogte gehouden wordt

Handig en nette service.

Handig en nette service als er wat is.

Efficient en vriendelijk

Uitstekend. Ben onder de indruk van de uitstekede gecoordnatie met post.

geweldig

alles goed verlopen

Prima bemiddelingsservice.

Inmiddels meerdere keren gebruikgemaakt van Bookmatch. Heb er alleen maar positieve ervaringen mee. Bookmatch bemiddelt op uitstekende wijze en staan garant voor snelle en soepel verlopende transacties.

Een positieve ervaring rijker.

Voor het eerst gebruik gemaakt van Bookmatch en het bijzonder goed bevallen. Zonder enig risico biedt het de mogelijkheid om tegen interessante prijzen in het bezit van boeken te komen. Ik ga er vaker gebruik van maken.

In een woord Geweldig

Snel en goed

Makkelijk te bestellen. Was door de verkoper meteen verstuurd.

Hele account geblokkeerd?!

Doordat ik door omstandigheden nog niet had aangegeven dat het boek op de post was gedaan, werd mijn match ontnomen (terwijl het boek al op de post was) en mijn account geblokkeerd! Daarnaast vind ik het super irritant dat je op de app eigenlijk precies NIKS kan. Je kan kijken welke boeken je er op hebt staan, daar heb je toch niks aan? Het zou fijn zijn als daar een berichten box is, dat je kan chatten met de koper en kan aangeven als het pakketje op de post is gedaan. Dan worden dit soort misverstanden ook uit de lucht geholpen. Ook kan je met de app boeken erop zetten, maar een stuk minder uitgebreid dan wanneer je het via een laptop of computer doet. Dus de app vind ik echt waardeloos. Het enige pluspunt: toen ik een boos bericht stuurde over het feit dat mijn account was geblokkeerd en het pakket al op de post was, reageerde Bookmatch binnen een uur. Dat was erg fijn.

Goed en vlot verlopen

Zeer positief en vlot verlopen.

top

top

Heel fijn

Veel keuze en goede klantgerichtheid

Matig

Vind dat je niet goed op de hoogte wordt gehouden als de status van de track en trace veranderd. En de bezorging was zeer traag.

Goed afhandeling

Bestelling en betaling en info over staat van boek erg netjes.

Prima ervaring

Duidelijk aangeboden, zeer goed verpakt. In prima staat ontvangen.

Boek wat laat maar beter laat dan nooit!

Moest wat lang wachten op t bestelde boek Maan! Maar keurig n excuusbericht voor de vertraging! Boek inmiddels binnen, keurig verpakt,helemaal naar wens! Zou n volgende keer weer kiezen voor Bookmatch!

Enorm handige website. Professioneel, snel, goedkoop en gebruiksvriendelijk! Tegenwoordig koop ik al mijn schoolboeken hier, als ze hier te koop zijn en bespaar er een hoop geld mee

Niets op aan te merken. Prima.

Netto weinig opbrengst voor verkoper in verhouding met de arbeid

Je moet van te voren goed bekijken wat er allemaal aan kosten afgaat. Soms vallen de verzendkosten ook nog tegen en dan blijft er weinig over voor de verkoper in verhouding met het werk wat je er hebt. Matching zelf verloopt wel soepel. Het goede is dat het boek terecht komt bij iemand die hem graag wil.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort