Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop

Supersnel het juiste boek voor een goede prijs.

Lotte was sneller (1 dag) dan Bol aangaf (1-2 weken). Beide een nieuw boek, maar bij Lotte voor de helft van de prijs.

Snelle en betrouwbare levering door succesvolle match van vraag en aanbod.

Na een kleine zoektocht naar aanbieders van studiematerialen, was de deal heel snel beklonken. Contact via de aanbieder verliep soepel en het maken van een afspraak om het boek geleverd te krijgen ging heel snel. Mooi tevreden dus.

Snel en betrouwbaar

Een zeer fijne mogelijkheid om goede tweedehands boeken aan te schaffen. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen. De boeken die ik besteld heb zijn tijdig en goed verpakt aangekomen. Ook de status van de boeken was goed!

Gewoon heel goed

Hele proces vlot en plezierig

Ik had 2 boeken gekocht en deze waren binnen een dag verzonden. De volgende dag kreeg ik ze binnen! Ook waren de boeken in goede staat

Simpel om zo je boeken te verkopen.

Goede match en afhandeling

Helaas was ik te ziek om direct te reageren.. Ik voelde me een beetje onder druk gezet maar verder verliep alles naar wens.

Professioneel opgezet

Toevallig kwam ik met bookmatch in aanraking. Met Boekwinkeltjes heb ik veel meer te maken gehad. Ik weet eigenlijk niet hoe ik nu Verder boeken via deze site kan kopen

Snelle levering, adequate communicatie

Heel simpel boeken kopen en verkopen!

Blij met het boek! de verpakking was wel gescheurd

Was hartstikke blij dat het nog te krijgen was.

Door het boek ko0n ik mijn leerling goed begeleiden.

Ging vloeient zonder enige aanmerkingen

Ja eigenlijk zoals de zin hierboven. Makkelijk zoeken, makkelijk kopen, geen gekkigheid en in goede status geleverd. Helemaal top!

Snel binnen

Keurig geregeld!

Makkelijk online te zetten, gek dat de verkoper opdraait voor de verzendkosten

Boeken zijn makkelijk te vinden en online aan te bieden, toch een beetje gek dat de verkoper opdraait voor de verzendkosten.

Praktisch, snel en service gericht

Een buitenlands boek.hier op voorraad en snel en goed verpakt in huis

Goede ervaring.

Wilde bookmatch een keer proberen. Goede ervaringen. Alhoewel iedereen een andere beleving heeft bij de term ‘als nieuw’.

Een tien met een griffel.

Een uitstekende site. Snelle levering en een prima product. Ik ga hier zeker meer gebruik van maken.Een tien

Ik had het geluk dat de persoon met wie ik de deal had gesloten bij ons in de buurt woonde en diezelfde dag had ik de boeken in huis ! Wat een fijne manier van zaken doen! Ik zal dit zeker nogmaals doen!

Fijn dat ik het boek de volgende dag al in huis had!

Goed, vervoer duurde alleen wat lang

Nadat ik heb gemeld dat ik het boek niet heb ontvangen betaalt Bookmatch de verkoer toch uit.

niks op aan te merken

hielden me op de hoogte van alles, helemaal tevreden

prima proces en afhandeling

Proces werkt uitstekend en de afhandeling is prompt en netjes

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort