Prima concept

Alles volgens verwachting ontvangen en afgehandeld.

Dikke prima!

Een boek moeten kopen voor mijn studie die nieuw in de €60,- is, hier voor een kwart van de prijs gevonden! Natuurlijk (kleine) gebruikerssporen maar ik ben helemaal gelukkig! Ook enorm fijn dat het geld pas wordt uitbetaald als de bestelling binnen is, super!

Erg duidelijk en mocht je het boek niet krijgen, zorgen ze ervoor dat je je geld terug krijgt.

Ruim voldoende

Netjes op de hoogte gehouden via track and trace en probleemloze aflevering. Duurt wel aanmerkelijk langer dan we als verwende consument verwachten en jammer dat je het zelf op moet halen op servicepunt

Makkelijk

Alles gaat heel soepel en het je makkelijk om je boeken te verkopen. Het contact met de koper gaat ook heel soepel via bookmatch.

Super goed!

Super goed en snel geleverd! Ben blij dat dit initiatief bestaat, scheelt studenten erg veel geld!

Nette levering

De zending liep aardig vertraging op. Heeft acht dagen geduurd. Maar de track en trace werkte prima, dus het pakket was goed te volgen.

Werkt fijn

Boek snel geleverd, in goede staat, Bookmatch liet mij weten hoe uitbetaling aan verkoper te werk zou gaan; prima regeling

Dit is een super goeie manier om boeken een tweede ronde te geven. Als koper en als verkoper. De levering kan een tijdje duren, maar daardoor is het wel duurzaam en praktisch.

Fantastisch! Ga ik vaker gebruik van maken.

Snel, boek dag na bestelling ontvangen.

Hoge kosten

Kosten in verhouding tot verkoopprijs zijn veel te hoog.

Nog nooit iets verkocht via deze site is erg goed bevallen moet binnen kort meer boeken verkopen. Ga ik zeker via deze site doen.

Goede service en snel

Heel betrouwbaar goede service en goed verpakt. Pakketje was als nieuw.

Zeer log

Duur voor weinig service. Wel veel klanten.

Heel snelle verzending

Boek was zoals beschreven in goede staat en het was een snelle bezorging

Gewoon goed

Het verzenden met homerr is een stuk goedkoper, duurt alleen iets langer. Al met al dik tevreden.

Heel prima

Het juiste boek makkelijk te bonden snel geleverd super handig dus goeie prijs

Een goede en degelijke service.

Het bestelproces verloopt in fases, waarbij je in elke fase bericht over het verloop krijgt. Ook wordt de verkoper pas uitbetaald als je het bestelde product in goede orde hebt ontvangen.

Goed geregeld

De bemiddeling is goed verlopen. Goed georganiseerd en netjes afgehandeld.

Ik kende de site niet maar ik was op zoek naar tweede hands studie boeken. Ik heb 2 boeken aangeschaft en de communicatie verliep uitstekend. Bookmatch informeerde mij over de stand van zaken. Overigens contact gehad met de 2 verkopers en dit verliep ook uitstekend. Ik ga zeker de volgende keer mijn tweedehands studieboeken hier ook bestellen!

Het boek is niet in een goede staat geleverd.

Het boek stond beschreven als in goede staat. Helaas is het flink beschadigd ( waterschade) geleverd.

Weinig reacties

Weinig reacties over het proces.

Good service

Easy to use and precise. I am sure I'll use it again in the future.

Alles ging goed

Alles ging precies zoals verwacht, ik ben tevreden

Vlot en simpel geregeld!

Uitstekend.