Snelle afwikkeling en goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik was woensdag 14-04 naar een boek en ik heb het nu 17-04 in huis. Heel fijn

Zeer tevreden.

Dit systeem werkt prima.

Goeie service!

Ik ben zeer tevreden met de service! Je krijgt een duidelijk overzicht van de status van de bestelling, en in mijn geval werd de bestelling ook heel zorgvuldig verpakt en snel verstuurd. Ga hier zeker weer bestellen een volgende keer!

Prettige en constructieve manier van boeken verkoop.

Prettige manier van verkoop van studieboeken. Zorgvuldige verwerking en contact met koper.

Uitstekende hulp voor een nieuwe gebruiker!

Kwam er niet helemaal uit...maar op welk tijdstip ik ook appte, ik kreeg altijd gelijk een reactie van Wouter. Top!

Supergoed

Makkelijk boeken verkopen of kopen en prima begeleiding van a tot z!

Super site om je studieboeken te verkopen

Goede communicatie, duidelijke beschreven welke stappen te volgen. Aanrader!

Duidelijke eerlijke site

Alles wordt netjes afgewikkeld. Korting op Postnl.

Ging prima.

prima op de hoogte gehouden over alles

Gb

gaat super

Onlangs begonnen met Bookmatch ,allemaal heel netjes geregeld.

Prima maar soms niet up to date

Ik had een boek besteld wat nog online stond maar de dag erna is deze geannuleerd en ingetrokken. Waarschijnlijk omdat het boek niet meer beschikbaar was. Geen idee hoelang dit al was. Voor de rest prima service en communicatie. Uiteindelijk boek geleverd zonder beschadigingen en netjes met een track&trace.

Goed, fijn dat je mails krijgt.

Makkelijk bruikbaar en uitstekende klantenservice

De website werkt uitstekend. Snelle levering. Klantenservice is heel snel en persoonlijk!

vlotte, prettige levering

De volgende dag hadden wij onze bestelling in huis.

Super snel mijn boek binnen! Snel geregeld

Alles goed georganiseerd

Het hele aankoopproces is goed en veilig verlopen

Zeer goede dienstverlening

Ik heb zéér goed ervaring met bookmatch. Ook wanneer de verkopende partij onverhoopt de boeken niet levert of niet meer reageert, kan de koop snel ongedaan worden en wordt het bedrag direct teruggestort op je rekening. Je wordt tijdens het proces volledig op de hoogte gehouden. Al met al een topservice!

Voorbeeldig!

Alles is prima verlopen, zo wil ik elke match graag verzorgen.

Zeker aan te raden als je boek zoekt of wilt verkopen!

Het is een handige en manier om studieboeken te kopen en te verkopen. Het kan niet mis gaan, duidelijk en snel. Al vaak gebruik gemaakt van Bookmatch, altijd oké.

Prima geregeld

Het duurt een beetje lang waarbij je denkt komt het wel goed maar uit eindelijk alles perfect geregeld. top.

Erg goede service

De deal ging goed en alles is perfect verlopen!

snel en makkelijk

deze app werkt precies zoals ik zou willen. geen gedoe.snel.logisch

Goed.

Snel. Duidelijk. Overzichtelijk. To the point.

Netjes afgehandeld

Alles is zoals omschreven.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort