Top manier om snel boeken te verkopen!

Handige manier om snel en eenvoudig boeken te verkopen.

Voor het eerst een boek gekocht via Bookmatch, het smaakt naar meer!

Ik reageerde op een aangeboden boek en kreeg snel een reactie. Ik betaalde en dezelfde dag stuurde de verkoper het boek. Zij reageerde ook snel op een later bericht van mij. Prima!

Uitsekend!

Uitermate snelle, correcte en proactieve informering en begeleiding.

Erg goed.

Alles is naar wens verlopen.

Heerlijk eerlijk

Oprechte service voor en door oprechte mensen. Daar ga ik voor en heb ik ten volle ervaren.

goede en heldere service

Beste lezer, ik was net bekend met Bookmatch, maar heb een heel goede ervaring opgedaan! Het is helder geregeld en je kan uitgaan van een goede levering door de vangnetten die er zijn ingebouwd. Gelukkig was dat bij mij niet nodig en is het boekje heel goed verpakt aangekomen op het afhaalpunt. Mijn dank! Vriendelijke groet, Laura van Schie

Goed en snel ingepakt, maar tergend langzame verzending

Homerrr, wat een traag gedoe...

Mooi boek, eerlijke prijs

gebruiksvriendelijk en snel

super handig om je boeken te verkopen. Snel verkocht en het geld gestort. prettige communicatie

Goede communicatie, duidelijk en simpel.

Je hoeft zelf niets in de gaten te houden dat is heel prettig. Alleen label printen en versturen. Super service.

Boek 5 dagen na bestelling in goede staat aangekomen

Boek is als nieuw en is goed aangekomen ondanks de enveloppe die open was gegaan tijdens de bezorging. De enveloppe was niet goed genoeg dichtgeplakt. Het dunne smalle plakbandje heeft het niet gehouden. Het boek zelf zat in een oud stuk enveloppe in de verzendenvelop. Geen cadeautje om te ontvangen maar dat maakt het boek wel weer goed.

Erg handig en snel

Zoeken, foto , betalen, ontvangen , groot aanbod

Heel blij met mijn aankoop en goed aangekomen.

Besteld - betaald - ontvangen Top

Super fijn en snel het boek besteld en ontvangen !

Prima geregeld, eerst je bestelling ontvangen. Binnen 10 dgn, en als je de bestelling hebt ontvangen wordt het geld pas aan de verzender overgemaakt. Zo niet wordt je betaling teruggestort.

Tevreden

Goedkoop en goede tweedehands boek gekocht via Bookmatch. Het boek is snel geleverd en ik mocht de ophaalpunt kiezen dat dichtbij huis. Ik ben er heel erg tevreden over.

Mijn bestellingen liepen niet helemaal zoals ze zouden moeten, ik miste een aantal delen. Maar bookmatch reageerde daar super snel en persoonlijk op. Voordat ze het geld vrij geven mailen ze je nog even voor als je vergeten bent het vrij te geven of vergeten bent te mailen met een probleem. Super fijn, door drukte was ik het namelijk even vergeten maar dankzij hun is alles nu binnen. Dikke aanrader!!

Perfecte service

Eerste keer boek besteld via Bookmatch en dat is uitstekend bevallen. Alles verliep vlot en de informatie verstrekking over proces was prima. Geen enkele vraag die ik zou kunnen hebben, bleef onbeantwoord. Zeker aan te raden

Positieve ervaring

Positief

Top organisatie

Gisteren avond 2e hands boek gekocht en besteld en de volgende dag binnen. Nieuw boek zonder de hoofdprijs te betalen. Ik weet jullie de volgende keer weer te vinden

Zeer tevreden met de verkoop en afwikkeling

Goed systeem om boeken te verkopen / kopen

Prima ervaring

Goede invoermogelijkheden en heldere communicatie. Verzending via - verlaagd tarief - van Homerr een dikke plus om Bookmatch te (blijven) gebruiken.

gemakkelijk verkopen

het uploaden gaat easy maar er zijn wel enkele minpuntjes. zo kan ik niet minder dan 10 euro vragen voor een boek, ook al verzend ik voor 99 cent met Homerr. Verder vond ik het verzendproces ietwat onduidelijk, ipmag je nu pas op de blauwe knop drukken als je het boek daadwerkelijk afgegeven hebt of mag dat ook al thuis.

Super goed geregeld bij Bookmatch!

Heel fijn om op deze manier boeken die je zelf niet meer nodig hebt aan iemand anders te kunnen verkopen!

Book was in great condition and at a great price.

I found the exact book I was looking for and the process to buy it was easy. I was able to ask questions, easily, with the buyer and made the purchase simply. My only complaint was that I couldn't have the book sent directly to my home. It was delivered to a pickup point.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort