Book was in great condition and at a great price.

I found the exact book I was looking for and the process to buy it was easy. I was able to ask questions, easily, with the buyer and made the purchase simply. My only complaint was that I couldn't have the book sent directly to my home. It was delivered to a pickup point.

Gezocht en gevonden

Werkt prima, duurt iets langer dan reguliere boekhandel. Fijn om tegen gereduceerd tarief nu aan de slag te kunnen.

Makkelijk en snel

Vlotte afhandeling

Een fijne ervaring

Goed en snel geleverd

Perfect!

Alles verliep perfect

Prima geregeld

Uiteindelijk blijft er niet veel over van de opbrengst voor de boeken maar altijd beter om iemand voort te helpen dan dat de boeken hier blijven liggen te verstoffen.

tevreden klant

nette transactie alleen de verzending is traag maar dat is begrijpelijk gezien het concept. Ben tevreden met de ervaring, steun positieve filosofie erachter. Succes met uw werkwijze en streven naar kwaliteit.

Heldere communicatie en snelle+goede koop/verkoop

Heldere communicatie via de mail en prettig om te weten dat je zowel als koper en verkoper een zekere bescherming krijgt. Boek was de volgende dag al binnen, top!

Ik kende t niet,maar t werkt prima

Prima alternatief voor Bol.com die binnenkort de verkoop van 2e hands boeken stopt

heel fijn

ik vind het een heel goed plan om boeken door te verkopen. zou er zelf ook graag aan meedoen. is dat mogelijk?

Bedankt. Voor de juiste boeken voor een betaalbare prijs !

in één keer gevonden wat ik zocht, makkelijk bestellen en snel geleverd

prima. als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet kijken via marktplaats ben ik op deze site gekomen

Makkelijk je boeken verkopen

Ik ben net begonnen,met het verkopen van mijn hele collectie boeken. Op booknext plaats je de boeken makkelijk aan de hand van het ISBN nummer. De betaling gaat soepel en bied garantie aan de koper en verkoper

Positief

Duidelijk, overzichtelijk en er wordt goede informatie gegeven als er vragen zijn.

Met PostNL gaat het heel goed

Misschien een korting op de zegels komt het 5 sterren

Alles super snel geregeld.

Leuk.Scheelt toch in de aanschaf

zeer positieve ervaring

makkelijk te doen en snellen en correcte afhandeling. Heel fijn dat je met de verkoper kan communiceren en dat het geld pas overgemaakt gaat worden als alles in goed orde ontvangen is.

Duidelijk en snel

Hele duidelijke service, en gemakkelijke verkoop van studieboeken. Top!

Redelijke ervaring.

Het was een redelijke ervaring, maar als je iets snel wilt hebben dan is dit, naar mijn ervaring niet de juiste plek. Het is verder wel goed geregeld, maar neemt wat tijd inbeslag.

Ben tevreden over hoe alles is verlopen.

Heel goed.

Heel goed.

Snelle service met duidelijke en open communicatie

Als je hier een tweedehands boek besteld, weet je meteen waar je aan toe bent. Het kan voorkomen dat je iets langer op het boek moet wachten, omdat dit opgestuurd wordt door een (oud)student, maar dat maakt de Bookmatch niet minder aantrekkelijk. Je wordt volledig op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces. Ook van de communicatie tussen Bookmatch en de (oud)student. En je kunt na ontvangst van het boek de afzender persoonlijk bedanken, wat ik ook een meerwaarde vind.

Werkt super

Mooi boek gevonden. In goede staat en voor een super prijs. Duidelijke informatieverstrekking. Snelle service en levering. Ga echt nog vaker hier op zoek naar boeken.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort