Werkt super

Mooi boek gevonden. In goede staat en voor een super prijs. Duidelijke informatieverstrekking. Snelle service en levering. Ga echt nog vaker hier op zoek naar boeken.

Alles naar wens verlopen

Boek besteld, snel geleverd, prima contact gehad, blij met bookmatch!

Vind het goed gegaan. Fijn dat er steeds een berichtje komt als iemand een boek wil ontvangen. Alles is goed goed verlopen naar mijn idee.

Super snelle levering. Goede kwaliteit

zie beoordeling in 1 zin

Supergoed geregeld,

ik wist niet van het bestaan af.

Duidelijk en helder. Snel

Ik vind het geweldig

Boekverkoop zonder gedoe.

Lekker snel je gebruikte boeken uploaden en dan maar wachten tot ze verkocht worden, ipv stof te happen op de boekenplank.

Ik ben heel blij

Prima manier om je boeken te verkopen!

Niets is makkelijker dan op deze manier je studieboeken te verkopen. Je kunt zelf de prijs bepalen, die je er minimaal voor wil hebben, de service is uitstekend en je hoeft alleen de boeken maar op de bus te doen.

Prima geregeld. Post nl heeft wel een lange periode nodig voor bezorging.

Uitstekend dienst , alles klopt , afspraken kloppen als een bus

Erg goede service, prijs-kwaliteit verhouding iets te laag

Bookmatch geeft het verkopen van je boeken echt een boost. Dit heeft wel een prijskaartje, omdat de servicekosten vrij hoog zijn. De track&trace optie via hun site is erg handig. Verbeterpunten: - Momenteel is bookmatch volgens mij alleen gefocust op studieboeken. Als de site ook voor andere soorten boeken kan worden ontworpen zou dat geweldig zijn. - De servicekosten zijn iets aan de hoge kant voor boeken met een lage marktwaarde. Hier zou misschien een oplossing voor bedacht moeten worden.

Ideale manier van verkopen van studieboeken

snel en efficient

Het bestellen van een boek gaat heel vlot en je wordt continu op de hoogte gehouden van je bestelling. Tevens zijn de boeken ook aangeleverd zoals vermeld op de website. Al met al een top service!

Goede communicatie en snelle levering

Verkoper reageert snel en boeken snel opgestuurd tegen goede prijs. Fijn dat je kunt onderhandelen.

Goede ervaring. Top service

De website werk soepel. Vriendelijke en hulpvaardige service. Kortom prima.

Snel, redelijke prijs, wat lastige website

Levering zo snel als beloofd. Wat lastige zoekfunctie

Gemakkelijk, snel en goed verzorgd

Alles werkt gemakkelijk en snel. Het bericht via SMS. De mail, als er een vraag beantwoord moet worden werkt ook erg prettig. Ook is het erg handig om een verzendlabel aan te maken, scheelt ook nog eens in de kosten. En ik word goed op de hoogte gehouden van het vervolg, als de bestelling verstuurd is.

Snelle bezorging en boeknin prima staat

Snelle bezorging en boek in goede stast.

Systeem werkt prima

Goede ervaring

super!

Mijn studieboek had een lange levertijd. Dankzij Bookmatch vond ik het boek 2e hands. Zag er als nieuw uit en een stuk goedkoper... en op tijd voor mijn studie!!!

Prima manier om voor een mooie prijs een schoolboek aan te schaffen

Het was makkelijk zoeken naar het boek dat ik nodig had. Goede beschrijving. De match was snel gevonden en door de vorige eigenaar is het boek redelijk snel opgestuurd zodat ik het meteen kon gebruiken. Het boek zag er netjes uit. Dat is nog eens waar voor je geld.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort